Afspraak maken

Home » Afspraak

Neem contact op met het hoofdkantoor

Indien je niet weet welk type adviseur past bij jouw specifieke vraag, neem dan gerust contact op met het hoofdkantoor. Wij helpen je graag op weg. 

Gelieve je vraag of project kort even te omschrijven en wij brengen je in contact met de juiste persoon om je te woord te staan. Samen vinden we meestal een oplossing voor iedere uitdaging.

Indien je graag wil samenwerken met Het Financieel Huis en de Financial Well-Being Academy, bijvoorbeeld in het kader van een (Employee) Financial Well-Being Traject of je wil misschien samenwerkingspartner worden van Het Financieel Huis, neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek via onderstaande knop.

 

Contact

Ik wil een Financieel Huis of een van de partners contacteren

Onze online zoekmachine zorgt voor een duidelijk overzicht van de reeds aangesloten en geselecteerde samenwerkingsparters.

Zoek naar een samenwerkingspartner bij jou in de buurt en specifieer de specialisaties waarover je adviseur, productbemiddelaar of coach moet beschikken. Op deze manier kom je direct met de juiste personen en kantoren in contact. Maak online een afspraak via het contactformulier.

Al onze aagesloten partners staan je steeds in een eerste gesprek, al dan niet telefonisch of via Skype,  gratis te woord. Zo kan je nagaan wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Hieronder kan je een kantoor of partner opzoeken, selecteren en contacteren.

Kantoren / partners