Afspraak maken

Home » Afspraak

Neem contact op met ons en maak een afspraak

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je graag een afspraak maken voor een consultatie? Neem dan gerust contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een afspraak die past bij jouw behoeften en agenda.  We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op al je vragen en verzoeken.

Of je nu advies nodig hebt over financiële planning, belastingen, investeringen of een ander financieel onderwerp, wij zijn er om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een betere financiële toekomst!

Ook bedrijven of organisaties die willen werken aan het financieel welzijn van hun werknemers inspireren wij graag over hoe ze meer aandacht kunnen hebben. Aarzel dus niet om een gespreksmoment in te lassen. We helpen graag waar mogelijk.

Contact

Ik wil een Financieel Huis of een van de partners contacteren

Onze online zoekmachine zorgt voor een duidelijk overzicht van de reeds aangesloten en geselecteerde samenwerkingsparters.

Zoek naar een samenwerkingspartner bij jou in de buurt en specifieer de specialisaties waarover je adviseur, productbemiddelaar of coach moet beschikken. Op deze manier kom je direct met de juiste personen en kantoren in contact. Maak online een afspraak via het contactformulier.

Al onze aagesloten partners staan je steeds in een eerste gesprek, al dan niet telefonisch of via Skype,  gratis te woord. Zo kan je nagaan wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Hieronder kan je een kantoor of partner opzoeken, selecteren en contacteren.

Kantoren / partners