Inspiratiemoment (b2b)

Home » Inhouse diensten » Inspiratiemoment (b2b)

Wil je ook je omzet verhogen?

Al te vaak ondervinden start-ups, maar ook gevestigde ondernemers en bedrijven moeilijkheden om hun omzet te verhogen. Het Financieel Huis heeft veel ervaring in het samenbrengen van ideeën, personen, bedrijven, organisaties en netwerken die het mogelijk maken om op korte termijn ook jouw omzet te verhogen. 

Hoe denk je jouw omzet het komende jaar te gaan verhogen zonder al te hoge kosten te maken om dit doel te realiseren? Hoe kan je ieder jaar een gezonde groei van tien procent blijven neerzetten?

Vaak hebben ondernemers zelf zeer goede ideeën maar realiseren ze deze niet omdat ze geen tijd hebben of omdat de kosten die men denkt te moeten maken veel te hoog zijn. Vaak is dit niet het geval! Sommige bedrijven rekenen immers absurde bedragen aan waardoor je mogelijk ontmoedigd bent geraakt om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Een niveau van mogelijk nieuwe verkoopskanalen en een nieuw publiek om aan te kunnen verkopen of je diensten aan te bieden.

Wij detecteren volgende uitdagingen bij veel bedrijven, wij geloven hiervoor op maat van je onderneming een oplossing te kunnen bieden.

 • Je bent online aanwezig maar kan geen conversie naar een lead (en een betalende klant) realiseren?
 • Je schrijft hopeloos aan je online verhaal maar er komt maar geen beweging in.
 • Je wil online je producten gaan aanbieden, maar loopt steeds tegen hoge drempels op.
 • Je verkopers geraken moeilijk aan afspraken ondanks hun goede inspanningen.
 • Je wil efficiënter werken, je prospecten en je omzet opvolgen maar komt er niet toe om dit te implementeren.
 • Je wil beter leren netwerken, zonder daarvoor iedere ochtend om 6 uur te hoeven op te staan.
 • Je wil de juiste mensen aantrekken (klant / personeel), jezelf beter in de markt zetten.
 • Je wil nieuwe klanten aantrekken zonder grote investeringen te doen.

Wat is een inspiratiemoment?

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën om je omzet te verhogen? Innovatie kan vele aspecten omvatten, dus waar is de beste plaats om te beginnen? Het opstellen van een coherent innovatieplan dat past bij de strategie van je bedrijf en gericht is op het direct verhogen van de omzet, is niet zo eenvoudig. Dit is waar we je kunnen helpen. Vind je inspiratie in deze interactieve sessies!


Wat kan je verwachten?

Tijdens de interactieve sessie concentreren we ons samen op jouw bedrijf, maar ook op jou als ondernemer indien dit gewenst zou zijn in het kader van je personal branding.  Je leert de verschillende mogelijkheden kennen die ook voor jou kunnen leiden naar hogere omzet voor jouw bedrijf.

Een sparringmoment binnen deze sessie zorgt er ook voor dat de antwoorden die jij reeds weet ook bevestigd worden. Het is immers jouw bedrijf, jij weet perfect hoe je jouw zaken moet uitvoeren, wij helpen je graag bij de zaken die minder vlot verlopen. Tevens zullen we samen de te nemen innovatiestappen structureren en positioneren. Ons uitgebreid netwerk aan experten in innovatieve oplossingen staat ter uwer beschikking. 

Hoeveel kost een inspiratiesessie bij Het Financieel Huis (Commar) in het kader jouw bedrijf? 

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een ondernemersbegeleider of -coach voor een inspiratiesessie over jouw bedrijf.

COMMAR - OMZETVERHOGERS

COMMAR, is het inspiratiebureau dat werd opgericht door Het Financieel Huis BVBA met als doel de omzet van haar partners en klanten te verhogen door het inzetten van innovatieve oplossingen, methodiek en netwerk en dit met sterke focus op het doelbewust inzetten van de meestal beperkte beschikbare middelen.


Doel: De omzet van onze klanten verhogen 


Diensten

 • Inspiratiesessie - Sparringpartner - Mentorschap
 • Online Audit van uw online voetafdruk en deze van uw bedrijf
 • Personal Branding Audit en praktijkgerichte begeleiding
 • Social Media Campagnes uitwerken, opzetten en opvolgen
 • Pay-Per-Click-programma's uitwerken, opzetten en opvolgen
 • Uw (online) aanwezigheid moderniseren of herschrijven
  • Webcreatie en App-development
  • Community Ontwikkeling
  • Marketing op maat
  • Content as a Service


Hoe gaan we te werk?

Een telefonisch kennismakingsgesprek of een intake bij ons op kantoor is steeds kosteloos. Vervolgens gaan we over naar een inspiratiesessie om dan vanuit een plan te kunnen beginnen, als je ons of onze partners de opdracht geeft, aan de vormgeving en planning van het toevertrouwde project. Voor implementatie gaan we uiteraard grondig testen en bijsturen in functie van uw wensen. Opvolging en het meten van de resultaten is noodzakelijk om de rentabiliteit van de bijkomende gewonnen omzet en verhoogde kost correct in kaart te kunnen brengen.


Ga naar de website van COMMAR.be

KIES OOK VOOR EEN INSPIRATIEMOMENT OVER JOUW BEDRIJF, VERHOOG JE OMZET SAMEN MET "COMMAR-OMZETVERHOGERS", HET INSPIRATIEBUREAU VAN HET FINANCIEEL HUIS.

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën om je omzet te verhogen?

Innovatie kan vele aspecten omvatten, dus waar is de beste plaats om te beginnen? Een inspiratiesessie en het opstellen van een coherent innovatieplan dat past bij de strategie van uw bedrijf en gericht is op het direct verhogen van de omzet, is niet zo eenvoudig. Dit is waar we u kunnen helpen. Vind uw inspiratie in deze interactieve sessies!


Wat kan u verwachten?

Tijdens de interactieve sessie concentreert u zich op uw bedrijf. U leert de verschillende mogelijkheden kennen die ook voor u kunnen leiden naar hogere omzet voor uw bedrijf.

Tevens zullen we samen de te nemen innovatiestappen structureren en positioneren en stellen we ons ruim netwerk van experten en specialisten ter uwer beschikking.


Ga naar de website en verhoog je omzet