Inspiratiemoment (b2b)

Home » Inhouse diensten » Inspiratiemoment (b2b)

Wil je ook je omzet verhogen?

Bij Het Financieel Huis begrijpen we dat ondernemers, of het nu gaat om start-ups, gevestigde ondernemingen of bedrijven, vaak uitdagingen ervaren bij het verhogen van hun omzet. Onze ervaring ligt in het samenbrengen van ideeën, individuen, bedrijven, organisaties en netwerken die de mogelijkheid bieden om op korte termijn jouw omzet te verhogen.

Hoe plan je jouw omzet in het komende jaar te verhogen zonder buitensporige kosten te maken? En hoe behaal je jaar na jaar een gezonde groei van tien procent?

Vaak hebben ondernemers geweldige ideeën, maar ze zetten deze niet om in daden vanwege tijdsgebrek of de vermeende hoge kosten. In werkelijkheid zijn de kosten vaak helemaal niet zo hoog, maar sommige bedrijven hanteren absurde tarieven, waardoor ondernemers ontmoedigd raken om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Een niveau met mogelijk nieuwe verkoopkanalen en een nieuw publiek om aan te spreken.

Bij veel bedrijven herkennen we diverse uitdagingen, waarvoor wij op maat van jouw onderneming een passende oplossing kunnen bieden:

 • Je bent online aanwezig, maar slaagt er niet in om conversies naar leads (en betalende klanten) te realiseren.
 • Je werkt hard aan je bedrijf of activiteit maar ziet geen vooruitgang.
 • Je wil starten als zelfstandige en wil dit goed doen en je laten inspireren en adviseren producten online aanbieden, maar stuit op obstakels.
 • Ondanks je goede inspanningen geraak je moeilijk aan afspraken.
 • Je wilt efficiënter werken, je prospecten en omzet beter opvolgen, maar implementatie blijft uit.
 • Je wilt effectiever leren netwerken, samenwerken en converteren.
 • Je wilt de juiste mensen (klanten/personeel) aantrekken.
 • Je wil je dienst herpositioneren in de markt
 • Je wil spreken over je eigen financieel welzijn of over dat van je personeel.
 • Je wil jezelf beter op de markt zetten door in te zetten op personal branding.
 • Je wil nieuwe klanten aantrekken zonder grote investeringen te doen.
 • .....stel ons je vraag en laten we er samen mee aan de slag gaan.

Bij Het Financieel Huis gaan we gezamenlijk de uitdagingen aan en bieden we op maat gemaakte oplossingen om de groei van jouw bedrijf te stimuleren. Tijdens onze inspiratiesessies analyseren we de bedrijfsvoering, stellen we concrete doelen vast en implementeren we effectieve veranderingen. Samen gaan we in gesprek om de beoogde groei te realiseren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Verken nu de diverse opties om jouw onderneming naar ongekende hoogten te tillen, zowel online als offline.

Wat is een inspiratiemoment?

Ben je op zoek naar frisse ideeën om je omzet te verhogen? Heb je behoefte aan een waardevol gesprek met een doorgewinterde ondernemer? Een inspiratiesessie bij Het Financieel Huis biedt een uitgelezen kans om niet alleen de dynamiek van je bedrijf te verkennen, maar ook om aandacht te besteden aan jou als ondernemer. Het opstellen van een samenhangend plan, afgestemd op de strategie van jouw bedrijf en gericht op directe omzetverhoging, is vaak complex. Hier komen wij in beeld om jou te ondersteunen. Laat je inspireren tijdens deze interactieve sessies!

In onze interactieve sessies leggen we de focus samen op jouw bedrijf en kunnen we indien gewenst ook ingaan op jou als ondernemer, met het oog op personal branding. Ontdek de diverse mogelijkheden die ook voor jou de weg kunnen effenen naar een hogere omzet voor jouw bedrijf.

Tijdens deze sessie fungeert het sparringsmoment vaak als bevestiging van de antwoorden die jij wellicht al weet. Het is immers jouw bedrijf, en jij kent als geen ander de fijne kneepjes van de uitvoering. Wij staan je graag bij in die aspecten die mogelijk minder soepel verlopen. Samen zullen we ook de stappen voor innovatie gestructureerd en doelgericht vormgeven. Ons uitgebreide netwerk van experts in innovatieve oplossingen staat tot jouw beschikking. Laat ons samen werken aan de groei en het succes van jouw onderneming.

Vraag een kennismakingsgesprek met een ondernemersbegeleider of -coach voor een inspiratiesessie over jouw bedrijf.

Het Financieel Huis - OMZETVERHOGERS

Het Financieel Huis is ook een inspiratiebureau dat werd opgericht met als doel de omzet van haar partners en klanten te verhogen door het inzetten van innovatieve oplossingen, methodiek en netwerk en dit met sterke focus op het doelbewust inzetten van de meestal beperkte beschikbare middelen. Het doel, de omzet en winstgevendheid van onze zelfstandige klanten verhogen.


Diensten

 • Inspiratiesessie - Sparringpartner - Mentorschap
 • Audit van je online voetafdruk en deze van jebedrijf
 • Audimatisering en digitalisering: ODOO powered
 • Uw (online) aanwezigheid moderniseren of herschrijven
  • Webcreatie en App-development
  • Community ontwikkeling
  • Marketing op maat
  • Content as a Service
  • Social Media Campagnes uitwerken, opzetten en opvolgen
  • Pay-Per-Click-programma's uitwerken, opzetten en opvolgen


Hoe gaan we te werk?

We starten met een kennismakingsgesprek om heldere afspraken te maken. Daarna volgt een inspiratiesessie, waarna we aan de slag gaan met het opstellen van een plan. Zodra je ons of een van onze partners de opdracht geeft, beginnen we met het vormgeven en plannen van het toevertrouwde project. Voor de implementatie voeren we grondige tests uit en passen we zaken aan volgens jouw wensen. Het is essentieel om het project nauwgezet op te volgen en de resultaten te meten. Zo kunnen we de rentabiliteit van de behaalde extra omzet en verlaagde kosten accuraat in kaart brengen.

KIES OOK VOOR EEN INSPIRATIEMOMENT INZAKE JE PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE FINANCIËN MET EEN BUDGET- OF CASHFLOWCOACH EN ONDERNEMERSBEGELEIDERS VAN HET FINANCIEEL HUIS.

Kies ook voor een inspiratiemoment met betrekking tot je persoonlijke en zakelijke financiën, waarbij je kanrekenen op de expertise van budgetcoaches en ondernemersbegeleiders van Het Financieel Huis.

Een inspiratiemoment op het gebied van financiën biedt een waardevolle gelegenheid om zowel persoonlijke als zakelijke doelen te bespreken en te verfijnen. Onze budgetcoaches zijn getraind om je te begeleiden bij het beheren van je financiën op een effectieve en duurzame manier. Ze helpen je bij het opstellen van een budget, het identificeren van besparingsmogelijkheden en het beheren van schulden, waardoor je meer controle krijgt over je financiële situatie.

Daarnaast staan onze ondernemersbegeleiders klaar om je te ondersteunen bij het optimaliseren van je zakelijke financiën. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf hebt, onze experts kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een financieel plan dat past bij jouw bedrijfsdoelen en groeistrategieën. Ze bieden waardevol advies over cashflowbeheer, investeringen, belastingen en financiële planning, waardoor je bedrijf op lange termijn succesvol kan zijn.

Door te kiezen voor een inspiratiemoment met budgetcoaches en ondernemersbegeleiders van Het Financieel Huis, investeer je in je eigen financiële welzijn en zakelijk succes. Met hun expertise en begeleiding ben je beter voorbereid om weloverwogen beslissingen te nemen en je financiële doelen te bereiken.

Ga naar de website en maak een afspraak