Planning en actie

Home » Inhouse diensten » Planning en actie

Van (eigenhandig gemaakt) plan tot actie ondernemen

Welkom bij Het Financieel Huis, waar we geloven in het krachtige verband tussen het stellen van doelen en het realiseren ervan. Bij ons draait alles om het creëren van een financiële levensstijl die perfect aansluit bij jouw dromen, missie en waarden.

Stel je voor dat je een plan hebt, volledig op maat gemaakt door jou, met onze coaching en financiële begeleiding. Een plan dat niet alleen op papier staat, maar ook daadwerkelijk tot leven wordt gebracht. Dat is precies waar wij voor staan.

Met onze budgetcoaching, die altijd een positieve insteek heeft, helpen we je om je financiën in balans te brengen en te houden. We kijken naar de lange termijn, naar pensioenplanning en vermogensopbouw, en we vinden het belangrijk om ook de zakelijke kant van jouw financiën te integreren. Want een gezonde financiële levensstijl betekent ook een gezonde cashflow, zowel privé als zakelijk.

Bij Het Financieel Huis ben je verzekerd van specialisten in ieder vakgebied. We kijken naar het grotere plaatje, naar jouw unieke situatie en behoeften, en bieden oplossingen die echt werken voor jou.

Of je nu droomt van een wereldreis, het starten van je eigen bedrijf, of gewoon een comfortabel leven wilt leiden zonder financiële zorgen, wij staan klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Laten we samen jouw financiële levensstijlplanning vormgeven en jouw dromen werkelijkheid maken.

Maak een afspraak met een Financial Well-Being Coach en zet je plan om in realiteit.

HOE KAN JIJ JE eigen BUDGET-, EN vermogensplan, je eigen financiële levensstijlplan OPSTELLEN?

Bij Het Financieel Huis geloven we in empowerment en maatwerk als het gaat om het opstellen van jouw eigen budget- en vermogensplan, evenals jouw financiële levensstijlplan. We bieden je niet alleen de tools en begeleiding die je nodig hebt, maar ook de mogelijkheid om samen te werken met onze experts en adviseurs om ervoor te zorgen dat jouw plan perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Onze coaches zijn niet alleen experts in financiële zaken, maar ze hebben ook toegang tot een breed netwerk van specialisten op verschillende vakgebieden. Of je nu advies nodig hebt op het gebied van belastingen, investeringen, pensioenplanning of zakelijke financiën, wij staan voor je klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden.

Na de inventarisatie-, analyse- en uitvoeringsfase stopt onze ondersteuning niet. We blijven je begeleiden en ondersteunen naarmate je jouw financiële doelen nastreeft. Of je nu vragen hebt, een plan moet aanpassen of gewoon een luisterend oor nodig hebt, wij zijn er om je te helpen.

Met Het Financieel Huis heb je niet alleen de middelen om je eigen budget-, vermogens- en financiële levensstijlplan* op te stellen, maar ook de expertise en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je plan een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het vormgeven van jouw financiële toekomst.

* Een alomvattend plan dat jouw totale welzijn en vermogen omvat, is essentieel voor het bereiken van jouw doelen en het realiseren van jouw dromen. In dit plan worden alle belangrijke aspecten van jouw leven en financiën helder en gestructureerd weergegeven. Het bevat duidelijke werk- en aandachtspunten, waarbij jouw missie, gebaseerd op jouw waarden, competenties en brandend verlangen om te slagen, centraal staat. Elk doel wordt nauwkeurig omschreven en slim gedefinieerd, waarbij jouw financiële doelen specifiek worden benoemd en gekoppeld aan jouw bredere levensdoelen. Bovendien moedigt dit plan je aan om je vermogen en producten te inventariseren en kritisch te evalueren. Het biedt de nodige ondersteuning om actie te ondernemen, de juiste adviseurs te selecteren en stappen te zetten om jouw doelen te verwezenlijken. Met dit allesomvattende plan ben je goed uitgerust om jouw pad naar succes te bewandelen en jouw financiële toekomst veilig te stellen.

In nauwe samenwerking met de Financial Well-Being Academy heeft Het Financieel Huis een uitgebreid traject ontwikkeld om je hierbij te ondersteunen. Dit traject omvat een uitgebreid scala aan middelen, waaronder online begeleiding, een werkboek van bijna 300 pagina's, workshops, lezingen en individuele coaching. Met deze diverse aanpak krijg je alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om zelf de regie over je leven te nemen en je eigen plan te maken.

Laten van start gaat met een goed gesprek.

DOEN: ZET JE PLAN OM IN ACTIE, SAMEN MET JE TEAM !

Laten we jouw plan omzetten in actie, samen met jouw team! Bij Het Financieel Huis begrijpen we het belang van daadkrachtig optreden om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om het opstarten van een bedrijf, het plannen van jouw financiële toekomst, of het nastreven van persoonlijke ambities, wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van de weg.

Met onze expertise en ervaring kunnen we je helpen om jouw plan om te zetten in concrete acties die leiden tot tastbare resultaten. Samen met jouw team stellen we doelen op, identificeren we obstakels en ontwikkelen we een strategie om deze te overwinnen. Zowel voor je persoonlijk vermogen als voor je zakelijke ambities kan je bij ons terecht.

Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen, het ontwikkelen van een marketingstrategie, of het optimaliseren van bedrijfsprocessen, wij bieden de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Door samen te werken met jouw team kunnen we de kracht van collectieve intelligentie benutten en synergie creëren die leidt tot groei en succes. Of je nu arbeider, bediende, ambtenaar, zelfstandige, vrij beroeper of bedrijsleider en bestuurder bent, we hebben ervaring met alle situaties. een kleine startup bent of een gevestigd bedrijf, wij zijn er om je te helpen jouw visie te realiseren en jouw doelen te bereiken. Laten we samen jouw plan omzetten in actie en samen successen behalen!