Verzekeren

Home » Zelfstandigen en KMO » Verzekeren

Een verzekering aanvragen en je belangen verdedigen.

Goed verzekerd zijn, dat ben jij door de combinatie van hoogwaardige producten, klantgerichte service bij aankoop en uitstekend onafhankelijk advies, verzorgd door bemiddelaars die samenwerken met tientallen maatschappijen. Bij ons in het netwerk geven we de voorkeur aan de kracht van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Zij kunnen de totaliteit van jouw verzekeringsbehoeften in kaart brengen, voor ieder risico de juiste maatschappij selecteren, een offerte opstellen en alles nauwgezet opvolgen. En dat alles met een persoonlijke touch, iemand die er voor jou is als je schade hebt.

Om jou een hoogwaardige service en degelijk advies te bieden, werkt Het Financieel Huis samen met gespecialiseerde partners in jouw buurt. Onze onafhankelijke makelaars en niet-gebonden subagenten presenteren oplossingen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ze zijn wettelijk verplicht, en daarnaast voor de volle 100% onafhankelijk en vrij in de keuze van maatschappijen en producten. Zowel online als lokaal aanwezig, bieden we een extra service aan online aanbieders die gebruikmaken van onze diensten. Onze makelaars komen zelfs bij jou thuis of op kantoor, op jouw verzoek, en stellen dit veelal zelf voor. We gaan terug naar de tijd waarin de makelaar en de klant een relatie opbouwden, waar aandacht werd besteed aan alle facetten binnen het gezinsleven.

Zo kunnen we alle risico's indekken en bijstand verlenen wanneer dat nodig is. Bij Het Financieel Huis slagen we erin elke klant te bedienen op de manier die het best bij hem of haar past. De keuze ligt bij jou. Elke klant zoekt immers een adviseur die zijn of haar situatie kent en begrijpt.

We willen letterlijk bij jou in de buurt zijn, met één doel voor ogen: ervoor zorgen dat jij altijd een professionele expert vindt die jou met raad en daad bijstaat, denkt in jouw belang en een lange termijn win-win relatie opbouwt op basis van respect en vertrouwen.

WAAROM KIES JE VOOR EEN VERZEKERINGSMAKELAAR DIE AANGESLOTEN IS BIJ HET FINANCIEEL HUIS?

Bij Het Financieel Huis zijn we een kennis- en samenwerkingsverband dat oorspronkelijk is ontstaan uit de nauwe samenwerking tussen verzekerings- en kredietmakelaars. Wij hebben als partners alles in huis: kennis, expertise, een administratieve back-office voor productie en opvolging, en een uitgebreid netwerk van tientallen maatschappijen om aan al jouw verzekeringsbehoeften te voldoen.

Niet elke partner van Het Financieel Huis is een verzekeringsmakelaar of niet-verbonden subagent. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak kan echter elke aangesloten adviseur jou en indien nodig jouw bedrijf begeleiden naar de beste makelaars en zo toegang krijgen tot diverse verzekeringsmaatschappijen en hun producten.

Als je een verzekering wilt aanvragen, raadpleeg dan het kennisnetwerk van Het Financieel Huis voor een offerte met de beste voorwaarden. Onze partners werken ook voor online klanten van enkele grote websites en kunnen ook op afstand adviseren en producten voor deze klanten bemiddelen, mits het volgen van de juiste administratieve procedures.

Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur

Bedrijfsverzekeringen

Bescherm jouw bedrijf effectief met de uitgebreide bedrijfsverzekeringen van onze partners. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid om je onderneming te verzekeren, en hier is een beknopt overzicht van enkele beschikbare producten. Voordat we je echter adviseren, verzamelen we de benodigde informatie om je een op maat gemaakt verzekeringsadvies te kunnen bieden. Met een grondige verzekeringsaudit zorgen we ervoor dat je al het nodige dekt voor jouw specifieke behoeften, zonder de verplichte en aanbevolen verzekeringen uit het oog te verliezen. Zo kun je met een gerust hart focussen op de groei en ontwikkeling van jouw onderneming.


 • Arbeidsongevallenverzekering
 • Autoverzekering
 • Fietsverzekering
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Bedrijfsschadeverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Exportverzekering
 • Goederenverzekering
 • Inkomensverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Online aanwezigheidverzekering


15 mei 2017
Zelfstandigen en KMO - Verzekeren

Onderzoek door Kaspersky Lab bij 1.260 bedrijven in 7 europese landen leert ons dat een cyberincident in een groot bedrijf gemiddeld 783.000 € kost en in een KMO gemiddeld 78.700 €. En dat deze bedragen resp 27% (groot bedrijf) en zelfs 44% (KMO) stijgen wanneer een incident pas na 1 week of later wordt ontdekt.

14 feb 2017
Zelfstandigen en KMO - Verzekeren

Bij bedrijfsschade komt heel wat kijken. Door het niet kunnen uitoefenen van uw activiteiten ingevolge schade, zal u waarschijnlijk een verlies lijden. U kan dit risico afdekken door een verzekering af te sluiten bij bedrijfsschade. Zo kan u een daling in het bedrijfsresultaat opvangen, het kan een welgekomen dekking zijn als het gedekt schadegeval zich voordoet. 

16 jan 2017
Zelfstandigen en KMO - Verzekeren

Sectorale gedragsregels voor verzekeringstussenpersonen. Iedereen in de verzekeringssector moet een aantal bepalingen, richtlijnen en verplichtingen volgen om op correcte wijze te kunnen handelen met een consument. Hieronder krijgt u een overzicht van de courant opgelijste punten. Uw verzekeringstussenpersoon moet u deze overhanden als u daar om vraagt en veelal kan u deze ook makkelijk terugvinden op de website van uw adviseur.

* Cras rutrum eu diam vitae euismod. Donec sed mollis velit. Donec a enim a turpis fringilla venenatis. Aliquam accumsan lorem sit amet molestie tincidunt. Fusce metus tortor, convallis quis sapien eget, molestie rhoncus dui. Vivamus vel dolor sapien. Vivamus aliquet orci orci, a tempor velit commodo sed. Suspendisse eros elit, malesuada nec dui id, volutpat rutrum magna.