Verzekeren

Home » Zelfstandigen en KMO » Verzekeren

Een verzekering aanvragen en uw belangen verdedigen.

Goed verzekerd zijn is een combinatie van producten van hoge kwaliteit, een klantgerichte service bij aankoop en uitstekend onafhankelijk advies door bemiddelaars die werken voor tientallen maatschappijen. Een verzekeringsagent die slechts voor één maatschappij werkt kan zijn meerwaarde hebben, maar wij kiezen in ons netwerk veelal voor de kracht van de onafhankelijk verzekeringsmakelaar die de totaliteit van uw verzekeringsbehoeften in kaart kan brengen en voor ieder risico de juiste maatschappij kan aanduiden, een offerte kan opmaken en voor u alles kan opvolgen. Iemand die er voor u is als u schade heeft.


Om u een kwaliteitsvolle service en degelijk advies te garanderen, werkt Het Financieel Huis samen met gespecialiseerde partners in uw buurt. De onafhankelijke makelaars en de niet-verbonden subagenten stellen u oplossingen voor die aangepast zijn aan uw persoonlijke situatie. Hierin zijn ze, tevens wettelijk verplicht,100% onafhankelijk en vrij in de keuze van maatschappij en producten. Door zowel online als lokaal aanwezig te zijn, bieden we een bijkomende service aan online aanbieders die ook gebruik maken van onze diensten. Onze makelaars komen bij u aan huis of kantoor als u dat wenst en stellen dit veelal zelf voor. Terug naar vroeger...toen de makelaar en de klant een relatie opbouwden en er aandacht werd besteed met alle facetten binnen het gezinsleven.

Zo kan men alle risico's indekken en bijstand verlenen wanneer dat nodig is en zo slagen wij van Het Financieel Huis erin om elke klant te bedienen op de manier die het best bij hem of haar past. U beslist. Elke klant zoekt immers een adviseur die zijn of haar situatie kent en begrijpt.

We willen dan ook letterlijk bij u in de buurt zijn. Met dit ene doel voor ogen: ervoor zorgen dat u steeds een professionele expert vindt die u met raad en daad bijstaat en denk in uw belang waarbij er een lange termijn win-win relatie wordt opgezet op basis van respect en vertrouwen. 

WAAROM KIEST U VOOR EEN VERZEKERINGSMAKELAAR DIE AANGESLOTEN IS BIJ HET FINANCIEEL HUIS?

Het Financieel Huis is een kennis- en samenwerkingsverband dat initieel is gegroeid vanuit de samenwerking tussen verzekerings- en kredietmakelaars. Onze partners hebben dus alles in huis: kennis, expertise, de administratieve back-office voor productie en opvolging en tientallen maatschappijen om tegemoet te komen aan uw verzekeringsbehoeftes.


Niet iedere partner van Het Financieel Huis is verzekeringsmakelaar of niet-verbonden subagent, maar door onze multidisciplinaire aanpak, kan iedere aangesloten adviseur u en uw bedrijf  begeleiden naar de beste makelaars en aldus tientallen verzekeringsmaatschappijen.

Ook Private Insurance-producten kunnen op maat aangeboden of samengesteld worden door enkele van onze gerenommeerde partners. Dus uw snelle of elektrische wagens verzekeren? Of uw kunstverzameling in uw bedrijf of gewoonweg uw bedrijfsgebouw en aansprakelijkheid verzekeren? Neem dan contact op en kom direct in contact met specialisten ter zake. Ons netwerk heeft de expertise in huis om u volledig te ontzorgen.


U wil een verzekering aanvragen? Consulteer dan het kennisnetwerk van Het Financieel Huis voor een offerte aan de beste voorwaarden. Onze partners werken ook voor online klanten van enkele grote websites en kunnen ook op afstand adviseren en producten voor deze klanten bemiddelen mits het volgen van de juiste administratieve procedures.

Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur

Bedrijfsverzekeringen

Uw zaak verzekeren dat is wat onze partners graag ter harte nemen. Hieronder een beknopte lijst van enkele producten die u kan aanvragen. Uiteraard zal men steeds met u alle mogelijkheden overlopen en nagaan of u geen dubbele dekkingen heeft. 


 • Arbeidsongevallenverzekering
 • Autoverzekering
 • Fietsverzekering
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Bedrijfsschadeverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Exportverzekering
 • Goederenverzekering
 • Inkomensverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Online aanwezigheidverzekering


15 mei 2017
Zelfstandigen en KMO - Verzekeren

Onderzoek door Kaspersky Lab bij 1.260 bedrijven in 7 europese landen leert ons dat een cyberincident in een groot bedrijf gemiddeld 783.000 € kost en in een KMO gemiddeld 78.700 €. En dat deze bedragen resp 27% (groot bedrijf) en zelfs 44% (KMO) stijgen wanneer een incident pas na 1 week of later wordt ontdekt.

14 feb 2017
Zelfstandigen en KMO - Verzekeren

Bij bedrijfsschade komt heel wat kijken. Door het niet kunnen uitoefenen van uw activiteiten ingevolge schade, zal u waarschijnlijk een verlies lijden. U kan dit risico afdekken door een verzekering af te sluiten bij bedrijfsschade. Zo kan u een daling in het bedrijfsresultaat opvangen, het kan een welgekomen dekking zijn als het gedekt schadegeval zich voordoet. 

16 jan 2017
Zelfstandigen en KMO - Verzekeren

Sectorale gedragsregels voor verzekeringstussenpersonen. Iedereen in de verzekeringssector moet een aantal bepalingen, richtlijnen en verplichtingen volgen om op correcte wijze te kunnen handelen met een consument. Hieronder krijgt u een overzicht van de courant opgelijste punten. Uw verzekeringstussenpersoon moet u deze overhanden als u daar om vraagt en veelal kan u deze ook makkelijk terugvinden op de website van uw adviseur.

* Cras rutrum eu diam vitae euismod. Donec sed mollis velit. Donec a enim a turpis fringilla venenatis. Aliquam accumsan lorem sit amet molestie tincidunt. Fusce metus tortor, convallis quis sapien eget, molestie rhoncus dui. Vivamus vel dolor sapien. Vivamus aliquet orci orci, a tempor velit commodo sed. Suspendisse eros elit, malesuada nec dui id, volutpat rutrum magna.