Investeren

Home » Zelfstandigen en KMO » Investeren

Investeren in uw bedrijf, uw medewerkers en uzelf

 

Een nieuwe machiene kopen, een uitbreiding van uw activiteiten, een overname van een kleine leverancier of concurrent? Dit zal allemaal voorbeelden van investeringsbeslissingen die u als ondernemer tegenkomt binnen uw organisatie. Maar ook investeren in uw medewerkers, het personeel en uzelf als bedrijfsleider is cruciaal voor een duurzame groei. 

U moet aan uw pensioen denken, dat weet u maar veelal is het zo dat de ondernemer zichzelf vergeet. Het Financieel Huis en diens aangesloten partners kunnen gezamenlijk een investeringsplan uitwerken dat werkt. Dat de beschikbare middelen zal activeren om zo de hoogst mogelijke return voor u te leveren.

 

 

Investeren in uw onderneming

Of u nu een gevestigde waarde bent of een starter. U zal steeds moeten investeren in uw activiteit om uw martkpositie te behouden en te vergroten.

Bedrijfsleiders moeten dagelijks investeringsbeslissingen nemen. Investeren of niet?Het doel moet zijn om een de investering terug te verdienen en er aan te verdienen, en dit liefst binnen een gemeten risico.

Investeringsbeslissingen neemt u dus niet alleen. Als zelfstandige staat u er veelal alleen voor. Neem daarom contact met Het Financieel Huis om uw project en ontvangen offertes om uw doelen te realiseren te bespreken. 

Een ondernemersbegeleider, vastgoedbemiddelaar of planner helpt u om de juiste keuzes maken.

investeren in uzelf en uw werknemers

  • Groepsverzekeringen
  • Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen
  • Individuele Pensioentoezegging
  • Hospitalisatieverzekering
  • Leasing en financiering van voertuigen
  • Personeelsvoordelen
  • Vastgoedaankopen samen met uw vennootschap
  • Loopbaanbegeleiding
  • Personal Branding
  • VIP Coaching
08 mrt 2023
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Hoe kan ik controleren of de vraagprijs van een woning juist is? Je kunt hiervoor zeker de hulp inschakelen van een vastgoedmakelaar in de regio of notaris. Zij beschikken over een database met informatie over de verkoopprijzen in de buurt. 

07 mrt 2023
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Investeren in vastgoed in het buitenland kan een lucratieve zet zijn, maar het kan ook uitdagend zijn om op afstand een investeringsvastgoed te beheren. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het beheren van uw investeringsvastgoed in het buitenland.

09 aug 2022
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Als vastgoedinvesteerder is het stellen van doelen van groot belang om succesvol te zijn. Of u nu een beginnende investeerder bent of al jaren in de sector actief bent, het hebben van een duidelijk beeld van wat u wilt bereiken, kan u helpen uw investeringsstrategie te verbeteren en uw rendement te optimaliseren. 

03 aug 2022
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Een buyersagent is een vastgoedprofessional die exclusief werkt voor de koper van een woning. Hun rol is om de belangen van de koper te behartigen tijdens het hele koopproces.

22 jun 2022
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Als potentiële koper van een appartement of onroerend goed in mede-eigendom, zijn er enkele belangrijke zaken waar u op moet letten voordat u uw handtekening onder het koopcontract zet. In dit artikel bespreken we de verschillende aspecten die u in overweging moet nemen voordat u een appartement of onroerend goed in mede-eigendom koopt.

25 feb 2022
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Als vastgoedinvesteerder is het belangrijk om te begrijpen hoe netwerken in de branche kan bijdragen aan uw succes. Het opbouwen van relaties en het onderhouden van contacten kan deuren openen naar nieuwe kansen en waardevolle informatie bieden over de markt en trends. 

22 nov 2021
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Duurzaamheid is de laatste jaren een belangrijk onderwerp geworden en steeds meer mensen zijn zich bewust van hun impact op het milieu. Ook in de vastgoedsector is duurzaamheid een hot topic geworden.

19 okt 2021
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Voor veel beleggers kan het verhuren en beheren van hun eigendom een ontmoedigende stap zijn om te zetten.

22 sep 2021
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Het kopen van vastgoed kan een spannende, maar ook ingewikkelde onderneming zijn. Het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen en hoe je de juiste keuzes maakt. Dit is waarom veel investeerders besluiten om een vastgoedcoach in te schakelen. In deze blogpost zullen we de voordelen van een vastgoedcoach bespreken en waarom het de moeite waard kan zijn om er een in te huren bij het investeren in vastgoed.

 Wie te contacteren als u wil investeren?

Al deze beroepen zijn verplicht om onafhankelijk advies te geven, dit geeft voor u zekerheid bij het implementeren van uw investeringsplan.