Coaching en opleiding

Home » Inhouse diensten » Coaching en opleiding

Weet je hoe je sneller je doelen kan behalen?

Welkom op onze pagina over coaching en begeleiding. Ben je benieuwd hoe je jouw doelen sneller kunt bereiken? Iedereen heeft wel eens goede inzichten en prestaties waarop we trots mogen zijn. Soms ontstaan ze spontaan, soms door inspirerende woorden van anderen. Vaak schakelen we over van inzicht naar actie, om dan weer terug te vallen in oude, verouderde patronen, waarbij schaamte en schuld de harde innerlijke criticus versterken. Maar wat is de oplossing?

Coaching en aanvullende educatie rond specifieke onderwerpen kunnen je hierbij helpen! Een coach is niet alleen iemand die je inzichten verschaft, maar ook oefeningen aanbiedt om gewenst gedrag in een gewoonte te veranderen. Ze moedigen je aan, houden je verantwoordelijk en dagen je uit om volledig in je leven te verschijnen.

Coaches tonen compassie wanneer je er zelf weinig voor hebt en verbreden je perspectief wanneer je eigen visie te beperkt is geworden. Ze houden je verantwoordelijk voor wat je wilt bereiken, checken in om er zeker van te zijn dat je de toegewezen oefeningen doet en vullen je blinde vlekken aan, die gebieden die je steeds mist, ongeacht hoe vaak je in de spiegel kijkt.

Coaches juichen je toe bij vorderingen en vieren deze samen met jou. Dit is cruciaal om de verschuivingen te verankeren en de energie te vinden om nieuwe gedragsspieren op te bouwen. Ze herschikken je perspectief, waardoor je meer ziet, breder en verder, en voegen dimensie toe aan je realiteit.

Met de niet-aflatende steun van de juiste coach, inclusief mededogen, verantwoordelijkheid en uitdaging, wordt de last gedeeld en verlicht. Coaching vergt hard werken, maar de helderheid die het biedt, maakt meer energie vrij voor de taak die voor je ligt.

Waarom nu? Er is geen moment te verspillen. Coaching, persoonlijke training en educatie kunnen niet alleen je persoonlijke ontwikkeling stimuleren, maar ook je professionele groei bevorderen. Kies voor energie en wees gedreven om het beste te maken van je leven, werk en gezinsomgeving.

Starterscoaching

Start-up coaching ondersteunt je om de actie te ondernemen die nodig is om je bedrijf op te bouwen. 

 • Onze zakelijke achtergrond en ervaring als ondernemers, onze jarenlange ervaring als coaches en state-of-the-art tools wenden we aan om een ​​op maat gemaakt proces te ontwerpen om je doelstellingen te bereiken.
 • Je krijgt de steun, aanmoediging en uitdaging om zelfvertrouwen te hebben en je bedrijf voor jou te laten werken.
 • We helpen je op weg en geven je de moed om door te zetten op moeilijke momenten.


We zullen samen duidelijke doelen ontwerpen:

 • Ga helemaal op in je bedrijf en ontwikkel zelfvertrouwen om groei te realiseren
 • Creëer een robuust bedrijfsplan, merkidentiteit en maak duidelijk wat jouw bedrijf uniek maakt.
 • Werk efficiënt en krijg meer gedaan in minder tijd om je bedrijfsplan te realiseren.
 • Weet hoe om te gaan met succes en leer van onvermijdelijke mislukkingen.
 • Ontwerp nieuwe strategieën en tactieken om de omzet en de winstgevendheid te verbeteren en de verkoop te stimuleren.
 • Creëer een duurzaam bedrijf dat je een hoge meerwaarde biedt.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een starterscoach en vraag ook eens naar de gesubsidieerde trajecten. Kies voor een vliegende start samen met Het Financieel Huis.

Ondernemerscoaching, SPARRINGSPARTNER, MENTORSCHAP

 • Wat is ondernemerscoaching?


Een ondernemerscoach kan met jou samenwerken om obstakels te identificeren en te overwinnen en om gewoonten te veranderen die je mogelijk beperken. Hij of zij zal je niet vertellen wat je moet doen, maar zal je vragen waar je heen wilt met je welzijn en één-op-één met je samenwerken om er te komen.

Ondernemerscoaches worden meestal betaald op uurbasis of met een bepaald traject dat samen met de coachee wordt afgelegd en werken meestal volgens een vast schema om ondernemers te helpen bij de realisatie van dien persoonlijke en zakelijke doelen.


 • Wat is het verschil met ondernemersbegeleiding?


Een ondernemersbegeleider is ook hands-on, hij gaat met jou aan de slag. Denken we maar aan het in kaart brengen van de juiste weg, gegeven je budget, om je missie, doelen en doelstellingen sneller te behalen.

Vaak is een ondernemersbegeleider ook erkend door een beroepsorganisatie in een fiscaal kader (ITAA). Zo kunnen ze je bijstaan bij de opmaak van je financieel plan, cashflowschema, het voeren van je boekhouding en nog vele andere zaken waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt.


 • Ben je op zoek naar een mentor, een sparringspartner? 


'Mentors' volgen meestal geen vast schema. Ze helpen met strategische kwesties, beantwoorden vragen voor oprichters zonder actief deel te nemen aan dagelijkse of uitvoerende bedrijfsactiviteiten. Mentoren bieden veel advies, coaches stellen goede vragen, maar ook ondernemersbegeleiders helpen je graag op weg en stellen ook hun netwerk te beschikking voor een vliegende (door)start van jouw activiteiten.Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een ondernemerscoach van Het Financieel Huis en kies voor succes.

life & Well-Being Coaching

Stap binnen in een wereld van persoonlijke groei en welzijn met onze Life & Well-Being Coaching. Bij [Bedrijfsnaam] begrijpen we dat een gezond en vervuld leven niet alleen draait om financiële stabiliteit, maar ook om emotioneel welzijn, persoonlijke groei en het vinden van balans in alle aspecten van het leven.

Onze Life & Well-Being Coaches zijn ervaren professionals die je begeleiden op je reis naar een gelukkiger, gezonder en evenwichtiger leven. Of je nu worstelt met stress, het vinden van richting in je carrière, het verbeteren van relaties of het ontwikkelen van zelfvertrouwen, onze coaches zijn er om je te ondersteunen en te inspireren.

Door middel van persoonlijke gesprekken, doelgerichte oefeningen en praktische adviezen helpen onze coaches je om obstakels te overwinnen, je potentieel te realiseren en een leven te creëren dat in lijn is met je diepste waarden en doelen. Of je nu streeft naar meer voldoening in je werk, een betere balans tussen werk en privé, of meer innerlijke rust en tevredenheid, onze coaches zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op elke stap van je reis.

Kies voor Life & Well-Being Coaching en investeer in jezelf en je toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze coachingdiensten je kunnen helpen om een leven te creëren dat de moeite waard is om te leven.

Wil je werken aan je totaalwelzijn of een bepaald deelaspect van je welzijnsroos of leven? 

Financial Well-Being coaching & BudgetCoaching

Onze coaching, begeleiding en ondersteuning biedt tal van voordelen die verder reiken dan alleen het oplossen van financiële problemen. Onze coaches helpen je niet alleen om je financiële situatie te verbeteren, maar ze staan ook klaar om je te ondersteunen bij het vieren van successen en het omarmen van nieuwe kansen in je financiële reis. Of je nu bezig bent met het aflossen van schulden, het sparen voor een droomvakantie, het plannen van je pensioen of het opzetten van een spaarrekening voor je kinderen, onze coachingdiensten zijn ontworpen om je te begeleiden en te inspireren.

Een van de voordelen van Financial Well-Being Coaching & Budgetcoaching is dat het je helpt om inzicht te krijgen in je financiële situatie. Door samen met onze coaches je inkomsten en uitgaven te analyseren, krijg je een helder beeld van waar je geld naartoe gaat en waar mogelijkheden liggen om te besparen en te investeren. Bovendien helpen onze coaches je bij het ontwikkelen van goede financiële gewoonten, zoals regelmatig budgetteren, het opstellen van spaarplannen en het vermijden van impulsaankopen.

Onze coachingdiensten zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder jonge professionals die hun financiële toekomst willen veiligstellen, gezinnen die hun uitgaven willen beheren en sparen voor grote levensgebeurtenissen, zoals het kopen van een huis of het financieren van de studie van hun kinderen, en senioren die zich willen voorbereiden op een zorgeloos pensioen.

Kortom, Financial Well-Being & Budgetcoaching biedt een holistische benadering van financiële gezondheid, waarbij de focus ligt op het creëren van een leven van financiële stabiliteit, voldoening en vrijheid. Investeer vandaag nog in je financiële welzijn en toekomst door contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe onze coachingdiensten je kunnen helpen om je financiële doelen te bereiken.

Kunnen voldoen aan de veranderende levensomstandigheden, kunnen genieten van het leven zonder jezelf zorgen te maken over geld of andere zaken, dat willen we toch allemaal? Een Financial Well-Being Coach is onderlegd om je hierin bij te staan en te coachen naar de beste weg die voor jou werkt. De opmaak en uitvoering van je plan doe je zelf, maar je staat er niet meer alleen voor. De coach zal je tevens in contact brengen met zijn netwerk om je plan ook om te zetten in praktijk.Wil jij zelf Financial Well-Being Coach worden? Heb je reeds een bepaalde achtergrond opgebouwd?


 • Als Life Coaching of Well-Being Coaching met een gezonde interesse voor financieel welzijn en een algemene kennis van dagelijks financieel (huishoud)management?
 • Je bent een (gepensioneerde) bankier of verzekeringsmakelaar met passie voor mindset, coaching en mensen begeleiden op hun levenspad?
 • Je bent financieel adviseur, maar wil ook tijd maken om met je klanten dieper in gesprek te gaan over hun leven en waar ze naartoe willen?
 • Ben je vandaag reeds erkend budgetcoach en wil je meer vanuit een welzijnskader gaan werken zonder steeds vanuit een verhaal te moeten beginnen van "tekorten"? Veel van onze klanten hebben "teveel", waardoor ze zich al eens in problemen kunnen werken op lange termijn.


Heeft jouw bedrijf reeds een in-house Financial Well-Being aanspreekpunt?OPLEIDING & TRAINING VIA HET FINANCIEEL HUIS VOOR JEZELF EN JE WERKNEMERS

Het Financieel Huis en diens partners organiseren specifieke opleidingen die het welzijn van de werknemer zal verhogen en direct of indirect zal bijdragen aan de duurzaamheid van jouw bedrijf. De opleidingen die we uitwerken zijn steeds op maat en in overleg met de HR-afdeling en in lijn met de waarden van het bedrijf waarvoor we werken.


OPLEIDINGEN IN DE KIJKER

 • Specifieke adviesopleidingen voor financiële tussenpersonen (B2B-FSMA)
 • Het invoeren van TeamLeader in je organisatie en sales omgeving
 • Financial Well-Being - De weg naar Financial Wellness (B2C / B2B - Werknemers)
 • Starters- en ondernemersbegeleiding: Een vliegende start, een blauwdruk voor succes. (B2B)
 • Opleiding: omzetverhogend werken - Commar
 • Opleiding tot Financial Well-Being Coach

 

Afspraak maken
14 feb 2023
Coaching

De duur van een budgetcoachingstraject kan verschillen en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard en omvang van je financiële situatie en je persoonlijke doelen en behoeften.

08 feb 2023
Coaching

Als vastgoedinvesteerder kunt u veel voordelen halen uit het werken met een ervaren en professionele vastgoedcoach. Een coach kan u helpen uw investeringsstrategieën te verbeteren, uw besluitvormingsproces te optimaliseren en uw doelen te bereiken. 

20 jan 2023
Coaching

Het investeren in vastgoed kan een lucratieve manier zijn om uw vermogen te vergroten. Maar zoals bij elke investering, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en een uitgebreid plan te maken voordat u begint. 

17 jan 2023
Coaching

Er zijn verschillende tekenen die erop kunnen wijzen dat je baat zou hebben bij de hulp van een budgetcoach. Hieronder vind je enkele veelvoorkomende signalen:

09 jan 2023
Coaching

Een gesprek met een vastgoedcoach kan er verschillend uitzien, afhankelijk van uw specifieke behoeften en doelen. Over het algemeen zal een vastgoedcoach echter in staat zijn om u te begeleiden en te adviseren over verschillende aspecten van vastgoedinvesteringen.

19 dec 2022
Coaching

Het kan zijn dat jouw budgetcoach na afloop van het programma ondersteuning biedt, maar dit hangt af van de afspraken die zijn gemaakt tijdens het traject. Sommige budgetcoaches bieden langdurige ondersteuning aan hun klanten, terwijl anderen zich richten op kortetermijnresultaten en minder frequent contact hebben na afloop van het programma.

16 nov 2022
Coaching

Het kan soms een uitdaging zijn om onze financiën op orde te houden. Of we nu worstelen met schulden, moeite hebben met het beheren van ons budget, of simpelweg niet weten waar we moeten beginnen, het kan gemakkelijk overweldigend worden. Een erkend budgetcoach kan in deze situaties een waardevolle bron van hulp en ondersteuning zijn.

01 nov 2022
Coaching

Veel mensen hebben naast hun beroepsinkomsten behoefte aan een aanvullend inkomen. Passief inkomen kan een goede manier zijn om extra geld te verdienen zonder dat er actief werk voor nodig is. Een van de manieren om passief inkomen te genereren is door te investeren in vastgoed. Het kan echter lastig zijn om de juiste investeringsmogelijkheden te vinden. In deze blogpost geven we tips voor het vinden van investeringsmogelijkheden voor passief inkomen.

25 okt 2022
Coaching

Hoewel het niet noodzakelijk is dat iedereen een budgetcoach of budgetbuddy wordt, kan het leren en doen van budgetcoaching voordelen bieden voor zowel individuen als de samenleving als geheel.