Verzekeren

Home » Particulieren » Verzekeren

Erkende verzekeringsmakelaars die samenwerken in je belang

Het Financieel Huis is een kennisnetwerk en samenwerkingsverband dat initieel is gegroeid vanuit de samenwerking tussen verzekerings- en kredietmakelaars. Onze partners hebben dus zekeralles in huis, kennis, expertise en maatschappijen om tegemoet te komen aan jouw verzekeringsbehoeftes.


Niet iedere partner van Het Financieel Huis is verzekeringsmakelaar maar door onze multidisciplinaire aanpak, kan iedere aangesloten adviseur uje begeleiden naar de beste makelaars en aldus tientallen verzekeringsmaatschappijen. Ook Private Insurance-producten kunnen op maat aangeboden of samengesteld worden door enkele van onze gerenommeerde partners. Dus je snelle of elektrische wagen verzekeren, of je kunstverzameling of zeiljacht verzekeren? Neem dan contact op en kom direct in contact met specialisten ter zake.


Wil je een verzekering aanvragen? Consulteer dan het kennisnetwerk van Het Financieel Huis voor een offerte aan de beste voorwaarden. Onze partners werken ook voor online klanten van enkele grote websites en kunnen ook op afstand adviseren en producten voor deze klanten bemiddelen als de klant dat wenst.

JE aanspreekpunt VOOR AL JE VERZEKERINGSBEHOEFTEN

Onze aangesloten makelaars werken veelal voor klanten die op termijn bereid zijn hun verzekeringsportefeuille over te dragen naar hun diensten. Dit is de enige manier om u goed en ten allen tijde correct te verzekeren. Hoe anders het overzicht bewaren?

Het is ook de enige manier om u steeds een concurrentieel voorstel te kunnen doen. Een klant met een enkele polis is nu eenmaal niet meer rendabel vandaag de dag als je een goede service wil bieden, dat is de realiteit en dat is het verhaal dat steeds gebracht wordt.


Private insurance-producten kunnen onze partners ook aanbieden. Uw Tesla verzekeren met een verzekering op maat, uw oldtimercollectie of uw mooie woning voorzien van kunst, juwelen en waarden goed maar niet te duur verzekeren? Ze zijn specialist en in de mogelijkheid om al uw speciale risico’s af te dekken aan ongeziene voorwaarden.


Uw Financieel Huis-platform wordt uw aanspreekplatform voor al uw vragen rond verzekeringen.

Maak een afspraak of stel een vraag aan een verzekeringsadviseur

ENKELE VERZEKERINGSPOLISSEN WAAR WE JE GRAAG OVER ADVISEREN

Enkele voorbeelden van verzekeringen waarover onze aangesloten verzekeringsmakelaars en niet-verbonden subagenten je kunnen adviseren. Wil je meer weten over het product (wat - wie - waarom - hoeveel), klik dan door op de link en ga naar de landingspagina van het betreffende verzekeringsproduct.

 

  • Autoverzekering
  • Fietsverzekering
  • Brandverzekering 
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering
  • Persoonlijke ongevallen verzekering
  • Levensverzekering / Schuldsaldoverzekering
25 mrt 2019
Particulieren - Verzekeren

Uw werkgever kan voor u als werknemer een groepsverzekering aanbieden als bedrijfspensioenplan, een interessant extralegaal voordeel bovenop uw loon. Maar dit is niet vanzelfsprekend, want een groot deel van de werknemers moet het zonder stellen of met een eerder symbolische opbouw. Wanneer de werkgever niet voorziet in een degelijke groepsverzekering, heeft u als werknemer zelf de mogelijkheid een aanvullend pensioen op te bouwen.

VAPW is een soort van pensioensparen maar dan via de werkgever in de tweede pijler.

02 jan 2019
Particulieren - Verzekeren

Wat gebeurt er als u al dan niet langdurig arbeidsongeschikt wordt door ziekte of ongeval? 

Afhankelijk van uw statuut , ttz. zelfstandige of loon-en weddetrekkende , valt u terug op een uitkering via de sociale zekerheid, die heel vaak ontoereikend zal zijn om de huidige levensstandaard vol te houden. Met een extra verzekering gewaarborgd inkomen kunt u uw uitkering aanvullen. 

05 dec 2018
Particulieren - Verzekeren

Een levensverzekering is de verzamelnaam voor alle verzekeringen die te maken hebben met het leven, de dood en de uitvaart van een mens. De meest bekende voorbeelden van levensverzekeringen zijn de lijfrenteverzekeringkapitaalverzekering en de overlijdensrisicoverzekering.

Levensverzekeringen kunnen worden opgesplitst in twee soorten. Het eerste type wordt afgesloten om gebeurtenissen tijdens het leven te verzekeren. Zo kan een verzekering op een hypotheek worden afgesloten of als aanvulling op het pensioen. Het tweede type is bedoeld als vangnet voor nabestaanden. Dit zijn verzekeringen die verband houden met het garanderen van inkomen voor nabestaanden of het bekostigen van de begrafenis.

09 mei 2017
Particulieren - Verzekeren

Bekijk de video om u snel te informeren. Je vertrekt bijvoorbeeld op reis en bij aankomst stel je vast dat je vakantiewoning niet overeenstemt met de gemaakte afspraken. Of je belastingcontroleur betwist je belastingaangifte. 

21 feb 2017
Particulieren - Verzekeren

Als u op het punt staat om een nieuwe verzekering aan te gaan of om te veranderen van maatschappij, product of tussenpersoon, dan is het interessant om het onderstaande even door te nemen. Weet wat u koopt door uzelf goed te informeren. Ook bij een "impuls aankoop" van verzekeringen moet u zich informeren alvorens hier zo maar op in te tekenen.

20 feb 2017
Particulieren - Verzekeren

In principe altijd. Verzekeringen, het afdekken van uw risico's is te belangrijk om over te laten aan "ik wil de goedkoopste online polis op de markt"-denken. Wat niet wil zeggen dat dergelijke nieuwe mogelijkheden geen aanvulling kunnen zijn binnen uw advies- en onderzoekstraject.

04 jan 2017
Particulieren - Verzekeren

Een schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering die onder andere kan worden aangegaan in het kader van een woonkrediet. Ze wordt gebruikt om het openstaande saldo, of een gedeelte, van de hypothecaire lening in geval van overlijden terug te betalen aan de kredietverstrekker of de begunstigde.

03 jan 2017
Particulieren - Verzekeren

Er bestaan 2 types van rechtsbijstandverzekeringen. Ofwel zit deze in een andere polis (als bijdekking of optie) of het is een aparte verzekeringspolis met dekkingen op maat.

02 jan 2017
Particulieren - Verzekeren

Een rechtsbijstandverzekeraar gaat u in de eerste plaats informeren over uw rechten en kan u bijstaan in het uitoefenen van die rechten.