Ondersteuning (EAP)

Home » Inhouse diensten » Ondersteuning (EAP)

Wij ondersteunen jouw (en je werknemers)

Het Financieel Huis is een kennisnetwerk- en samenwerkingsplatform tussen experten in verschillende vakdomeinen, die allemaal erkend zijn door hun beroepsorganisatie of -federatie, een controle-instantie of door de overheid.

Adviseurs, consultants, psychologen, loopbaanbegeleiders, starters- en ondernemersbegeleiders, life&budgetcoaches, juristen en advocaten, verzekeringsmakelaars, boekhouders, fiscalisten, vermogensbeheerders en bankagenten en makelaars,... kunnen allemaal aansluiten als onze waarden overeenstemmen.

Samen bieden de partners hun diensten aan om een antwoord en oplossing te bieden op en voor de meeste levensvragen die op onze klanten hun pad komen. Zo helpen we particulieren, maar ook organisaties en bedrijven bij de uitbouw van hun (mentaal) vermogen.

ondersteuning voor particulieren

b2b

b2c

Laat ons kennismaken en spreken over wat belangrijk is voor jou (en je bedrijf en je werknemers).

ondersteuning voor zelfstandigen en bedrijven (hun werknemers)

Natuurlijk, laten we deze topics apart bespreken:

1. **Klankbord en sparringpartner:**
   Als klankbord en sparringpartner bieden we een luisterend oor en professionele input voor jouw ideeën, uitdagingen en plannen. We fungeren als een vertrouwde adviseur die met je meedenkt, feedback geeft en je helpt om strategische beslissingen te nemen. Deze rol kan van onschatbare waarde zijn voor ondernemers die behoefte hebben aan externe input en reflectie.

2. **Starters- en ondernemerscoach en -begeleider:**
   Als starters- en ondernemerscoach en -begeleider helpen we beginnende ondernemers om hun ideeën om te zetten in een succesvolle onderneming. We bieden begeleiding bij het opstellen van een businessplan, het navigeren door regelgeving en het ontwikkelen van strategieën voor groei en succes op lange termijn.

3. **Virtuele ondersteuning:**
 Virtuele ondersteuning biedt toegang tot onze diensten en expertise via digitale kanalen, zoals videoconferenties, e-mail en online platforms. Dit maakt het mogelijk om op afstand te werken en snel antwoorden te krijgen op vragen of problemen, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn op een bepaalde locatie.

4. **Financiële en juridische ondersteuning:**
   Financiële en juridische ondersteuning omvat advies en begeleiding op het gebied van financiën en juridische kwesties. Dit kan onder meer het opstellen van contracten, advies over belastingen, juridische procedures en compliance omvatten.

5. **Administratieve en fiscale ondersteuning:**
   Administratieve en fiscale ondersteuning richt zich op het beheer van administratieve taken en fiscale verplichtingen. Dit kan onder meer het opstellen van jaarrekeningen, het indienen van belastingaangiften en het beheren van boekhoudkundige processen omvatten.

6. **Marketing en Business Development:**
   Marketing en Business Development omvat strategieën en activiteiten om de groei en het succes van een bedrijf te bevorderen. Dit kan onder meer marketingservices, branding, marktonderzoek, sales en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen omvatten.

7. **Financiële welzijnsoplossingen (voor jouw werknemers en hun gezin):**
   Financiële welzijnsoplossingen zijn gericht op het verbeteren van het financiële welzijn van werknemers en hun gezinnen. Dit kan onder meer financiële educatie, budgetcoaching, hulp bij schuldbeheer, pensioenplanning en ondersteuning bij financiële stress omvatten.