Lenen

Home » Particulieren » Lenen

Persoonlijke begeleiding

Je wil een woning, tweede verblijf of opbrengsteigendom bouwen of kopen? Dan zal je waarschijnlijk willen lenen om je project te realiseren of om je belastingen en vermogen te optimaliseren. Een lening aanvragen is eenvoudig via ons geselecteerd kredietmakelaarsnetwerk en netwerk van onafhankelijke bankmakelaars en bankagenten.

Indien je een onafhankelijk bankmakelaar de opdracht geeft om voor jou de markt te verkennen zonder dat deze enige vorm van productbemiddeling doet dan zal deze hiervoor een op voorhand overeengekomen vergoeding vragen. Als financieel adviseur of wealth manager kunnen ze je bijstaan in je zoektocht naar de beste oplossingen bij alle banken. Dus geen 16 of 25 maatschappijen maar meer dan 100 maatschappijen kunnen voor jou vergeleken worden in binnen- en buitenland, je hebt ze maar op te noemen. Jouw wens, hun opdracht.

Persoonlijke begeleiding, private solutions, dat is de manier van werken, ook voor online klanten. Het advies van onze aangesloten experten is niet geautomatiseerd, laten we daar absoluut niet in meelopen bij de aankoop van vastgoed of andere belangrijke beslissingen die een invloed hebben op uw financieel huishouden. Het gaat over jouw project en wat best is voor jou en je gezin. Onze partners werken voor iedereen, laat het woord “private” je niet afschrikken.

Je hebt geen of onvoldoende geld om een hypotheek rond te krijgen? Of net het tegenovergestelde,  je wil lenen op je beleggingsportefeuille aan de korte termijn rente? Een doorlichting van je verzekeringen of een globalisatie van je roerende beleggingsproducten? Wij hebben alle expertise, producten en netwerk van bemiddelaars in Huis om je Financieel Huishouden te ontzorgen, behouden en te laten groeien.

Hypothecaire kredieten

Waarvoor kan je contact opnemen met een adviseur aangesloten bij Het Financieel Huis?

  • Een krediet of lening aanvragen voor de aankoop van je eerste woning
  • Advies inwinnen over de beste manier om je tweede verblijf of investeringsvastgoed te financieren in binnen- of buitenland
  • Je kredieten onder de loep leggen en nakijken of een lagere maandlast mogelijk is of je rentemassa laten dalen
  • Je wil weten hoeveel u kan ontlenen? Tot welk bedrag je gegeven je situatie  een pand kan aankopen?


Het Financieel Huis BVBA werkt hiervoor samen met tientallen aangesloten kredietmakelaars die ook de Financiële Huizen zonder kredietlicentie of expertise ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een verzekeringsmakelaar.


Tevens kan je beroep doen op onafhankelijke bankmakelaars die voor je op een fee-basis werkelijk 100% objectief en onafhankelijk kunnen adviseren. Of wij brengen je rechtstreeks in contact met een bankier (naar uw keuze) waarvan ons netwerk weet dat hij in het verleden ook goed gewerkt heeft voor andere klanten. Altijd een expert ter zake ter beschikking, samen met je vertrouwde adviseur.

Je wil een woonlening of persoonlijke lening aanvragen?

Consumentenkredieten

We hebben niet altijd centen op het juiste moment en dan is het soms noodzakelijk om hiervoor een lening aan te gaan. Een krediet aanvragen is soms een lastig proces en hier bieden wij een eenvoudige oplossing.


Een autolening, een verbouwingslening, inrichtingskrediet, lenen voor de studies van uw kinderen, of een financiering om uw kind in het buitenland te bezoeken, de aankoopkosten voor vastgoed, de notariskosten, overbruggingskredieten… daar kunnen de aangesloten kredietexperten u over adviseren en tevens voor je de lening in orde brengen.


Je wil een krediet aanvragen? Neem contact op met een erkend kredietmakelaar gespecialiseerd in consumentenkredieten, selecteer een hier je partner.

08 mrt 2023
Particulieren - Lenen

Als je een woning hebt gevonden die je graag wilt kopen, is het verstandig om een inspectie te laten uitvoeren.

28 feb 2023
Particulieren - Lenen

Om een succesvolle afspraak te hebben met uw bankier of kredietmakelaar, is het belangrijk om alle noodzakelijke documentatie en informatie te verzamelen voordat u het gesprek aangaat. Dit zal de bereidwilligheid om uw dossier te behandelen aanzienlijk vergroten. Bovendien bespaart u tijd en moeite omdat de adviseur u anders mogelijk zou terugsturen om alles te verzamelen voordat u verder kunt gaan.

15 feb 2023
Particulieren - Lenen

Onroerend goed is een veelbesproken onderwerp als het gaat om investeringen. Veel mensen zijn van mening dat onroerend goed een stabiele belegging is, maar is dit ook echt zo?

12 dec 2022
Particulieren - Lenen

Wat is de maximale maandelijkse aflossing die je kan dragen en beschik je over voldoende eigen middelen om het project te realiseren? Bij het aanvragen van een krediet voor de aankoop van vastgoed, zoals een gezinswoning, tweede verblijf, opbrengsteigendom, staanplaats of investeringsgrond, zal er steeds een afweging gemaakt worden tussen de verhouding van de lasten (en andere financiële verplichtingen) en je inkomsten. Of je alleen leent of met anderen, bijvoorbeeld je partner en/of vennootschap, weet dat in de meeste kredietovereenkomsten staat dat je samen hoofdelijk en solidair bent voor de kredieten die je samen aangaat.

02 jun 2022
Particulieren - Lenen

Als je onroerend goed koopt, doe je dit meestal door gebruik te maken van "eigen middelen" en door een deel van het geld te lenen, bekend als een hypotheeklening, of in gewone termen, een huislening. 

09 mei 2022
Particulieren - Lenen

Als je een hypothecaire lening hebt afgesloten, dan kan het voorkomen dat je op een gegeven moment voldoende financiële middelen hebt om de lening vervroegd terug te betalen. Het is belangrijk om te weten dat dit inderdaad mogelijk is, maar dat er wel voorwaarden aan verbonden zijn. 

04 mei 2022
Particulieren - Lenen

Ja, budgetcoaching kan u helpen uw schulden te verminderen. Een budgetcoach kan u leren hoe u een realistisch budget kunt opstellen en hoe u uw uitgaven kunt verminderen om meer geld beschikbaar te hebben om uw schulden af te betalen. 

27 apr 2022
Particulieren - Lenen

Een hypothecair krediet aangaan is een belangrijke financiële beslissing en het is van essentieel belang om een betrouwbare en passende kredietverstrekker te kiezen.

18 apr 2022
Particulieren - Lenen

Nadat je een aanvraag voor een krediet hebt ingediend, zal de kredietverstrekker deze beoordelen om te bepalen of je in aanmerking komt voor het gevraagde bedrag.

Waar Het Financieel Huis Kennis- en Samenwerkingsnetwerk en diens partners niet aan meewerken, onder geen beding, is bijkomende schuldenlasten voor mensen die al te veel kredieten hebben en/of een negatieve melding hebben bij de Nationale Bank.

Mensen die op verschillende plaatsen kredietaanvragen indienen en nog maar zeer recent een krediet hebben aangegaan maken minder kans op acceptatie. Ofwel neemt u contact op via deze website of u gaat naar volgende website kredietgids.be en vult daar een aanvraag in of u laat direct contact met u opnemen. Vervolledig het gehele proces en kom te weten hoeveel kans uw dossier maakt op acceptatie / goedkeuring. Wij ontvangen deze aanvraag en zorgen ervoor dat een van onze aangesloten expert-bemiddelaars in consumentenkredieten / leningen op afbetalingen contact opneemt met u.

Snel geld lenen voor een impulsaankoop, daarvoor moet u dus niet aankloppen bij onze partners. Geld lenen doe je niet alleen, laat u steeds goed begeleiden. Onze aangesloten adviseurs kunnen u wel bijstaan bij het in orde krijgen van uw Financieel Huishouden door uw kredietenlasten in kaart te brengen en hiervoor een oplossing te vinden. Dit is steeds in het kader van een adviestraject waarna er daarna een productoplossing gezocht zal worden door een erkend bemiddelaar/makelaar.