Blog

Home » Blog
13 nov 2018
Financial Well-Being

Door focus te leggen op je financieel welzijn zal je sterker in je schoenen staan en schokken in je vermogen makkelijker kunnen opvangen. Een leven zonder financiële zorgen is haalbaar voor iedereen, dat is ons uitgangspunt.

11 nov 2018
Welzijn

Heb je soms het gevoel dat je dagelijkse financiële huishouding niet loopt zoals je het zou willen? Zit je met vragen over hoe je een mogelijk pensioentekort kan wegwerken door te investeren?

06 nov 2018
Particulieren - Sparen

Naast het pensioensparen dat ondertussen algemeen bekend is als één van de eerste manieren om op een fiscaal – gunstige manier een appeltje voor de dorst op te bouwen, bestaat ook het zgn. langetermijnsparen dat vaak onterecht stiefmoederlijk behandeld wordt of waar gewoonweg niet aan gedacht wordt.

16 jul 2018
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Crowdlending kan worden vergeleken met mezzanineschuld. Dankzij deze ingreep kunnen de financiële middelen verhoogd worden zonder aan het kapitaal te tornen.

09 jul 2018
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Net als andere economische sectoren wordt de hotelindustrie steeds meer gefinancierd via participatieve leningplatformen. Een adequaat antwoord om een financieringsoplossing te vinden voor renovatiebehoeften of aankopen van gebouwen.

31 mei 2018
Zelfstandigen en KMO - Opstartbegeleiding

Er bestaan tegenwoordig tal van oplossingen om betalingen te ontvangen. Recent kwam het volgende bedrijf op onze radar waarbij we zelf de proef op de som hebben genomen en klant geworden zijn om het voor jou te kunnen testen. We zijn immers ook van start gegaan met de "inspiratiesessies over jouw vermogen", klik hier voor meer informatie en binnenkort volgen er ook laagdrempelige workshop waarbij de bezoekers dan ook ter plaatse kunnen afrekenen. 

27 mei 2018
Particulieren - Advies

Ondertussen is de wetgeving rond GDPR actief en hebben de meeste bedrijven waardevolle inspanningen geleverd om tegemoet te komen aan deze regelgeving. In wat volgt geven we je meer toelichting en duiding bij de weg die wij reeds hebben afgelegd en wat er nog op onze GDPR-agenda staat. 

09 mei 2018
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Bent u op zoek naar kapitaal voor uw bedrijf? Onze partner Look&Fin kan mogelijk een oplossing bieden.

14 apr 2018
Particulieren - Sparen

Welke goede voornemens had jij gepland voor 2018? Stond er toevallig ook iets bij rond meer "financieel bewust" gaan leven? Iets minder "gin tonics" gaan drinken op het strand en deze centen nuttiger gaan aanwenden?