Blog

Home » Blog
14 mrt 2023
Zelfstandigen en KMO - Ondernemersbegeleiding

Een aandeel en een obligatie zijn beide financiële instrumenten die door bedrijven en overheden worden uitgegeven om geld op te halen.

10 mrt 2023
Particulieren - Pensioen

Ja, budgetcoaching kan je zeker helpen met jouw pensioenplanning. Een budgetcoach kan je helpen om inzicht te krijgen in jouw huidige financiële situatie en hoe je hierop kunt inspelen om ervoor te zorgen dat je voldoende geld hebt voor jouw pensioen.

08 mrt 2023
Algemeen

In België is het wettelijk gezien niet verplicht om een woning- of brandverzekering af te sluiten. Toch is het ten zeerste aangeraden om je meest waardevolle bezit te verzekeren tegen alle mogelijke risico's.

08 mrt 2023
Particulieren - Lenen

Als je een woning hebt gevonden die je graag wilt kopen, is het verstandig om een inspectie te laten uitvoeren.

08 mrt 2023
Zelfstandigen en KMO - Investeren

Hoe kan ik controleren of de vraagprijs van een woning juist is? Je kunt hiervoor zeker de hulp inschakelen van een vastgoedmakelaar in de regio of notaris. Zij beschikken over een database met informatie over de verkoopprijzen in de buurt. 

08 mrt 2023
Algemeen

Als je in België een nieuwbouwwoning koopt, geniet je als koper van de bescherming van de Wet Breyne. Dit juridisch kader biedt een aantal belangrijke voordelen voor kandidaat-kopers van een nieuwbouwproject.

07 mrt 2023
Zelfstandigen en KMO - Opstartbegeleiding

Investeren in vastgoed kan een lucratieve manier zijn om je geld te laten groeien, maar het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de veelvoorkomende valkuilen die je moet vermijden.

07 mrt 2023
Zelfstandigen en KMO - Ondernemersbegeleiding

Duurzaam vastgoed wordt steeds belangrijker in de huidige maatschappij. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de impact van vastgoed op het milieu en kiezen voor duurzame oplossingen. Maar hoe ziet de toekomst eruit voor duurzaam vastgoed? In deze blogpost bespreken we enkele trends en ontwikkelingen die we kunnen verwachten.

07 mrt 2023
Algemeen

Als je geïnteresseerd bent in duurzaam vastgoed en op zoek bent naar investeringsmogelijkheden, zijn er verschillende manieren om duurzame investeringsprojecten te vinden.