Lenen

Home » Zelfstandigen en KMO » Lenen

Een lening vinden hoeft geen ellendig proces te zijn als zelfstandig ondernemer, vrij beroeper of bedrijf.

Bij Het Financieel Huis begrijpen we dat de zoektocht naar de juiste lening als zelfstandige, vrij beroeper of bedrijf geen ellendig proces hoeft te zijn. Wij streven ernaar om het vinden van financiering moeiteloos en doeltreffend te maken. Onze deskundige ondersteuning omvat niet alleen het samenstellen van dossiers, maar ook het beschikbaar stellen van een uitgebreid netwerk van kredietexperten, kredietbemiddelaars, zelfstandige bankiers, crowdfundingplatformen en investeerders.

Of je nu een starter bent, jouw onderneming wilt uitbreiden of op zoek bent naar alternatieve financieringsmogelijkheden, wij bieden praktisch en concreet advies. Met Het Financieel Huis aan je zijde, ontdek je een soepel traject naar de lening die perfect past bij jouw financiële behoeften en zakelijke doelen.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw leningsproces een moeiteloze ervaring.

Waarvoor kan JE een investeringskrediet aanvragen?

 VASTGOED

  • Aankoop en/of (groene) verbouwing van een gebouw / handelszaak
  • De overname van een handelszaak

 

BEDRIJFSVOERTUIGEN

  • Personenwagens - Bestelwagen
  • Bussen - Vrachtwagens
  • Landbouwvoertuigen

 

BEDRIJFSMATERIEEL

  • Machines en uitrusting
  • Inrichting en meubilair
  • Servers, computers, kopieerapparaten,..
  • Rollend materieel


De aangesloten partners van Het Financieel Huis zijn ook gemachtigd om te bemiddelen in leasingdossiers.

Maak een afspraak met een kredietexpert of kredietmakelaar

ALTERNATIEVE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN & GELD OPHALEN

Ontdek de wereld van alternatieve financieringsmogelijkheden en het effectief ophalen van geld met Het Financieel Huis. Crowdfunding gaat verder dan alleen een nieuwe bron van financiering; het is een krachtige methode om kapitaal te vergaren voor jouw ideeën en onderneming. Met crowdfundingplatforms geniet je niet alleen van financiële steun, maar ook van diverse andere voordelen.

Laat jouw plannen schitteren voor een breed publiek en betrek een omvangrijk netwerk van zowel kleine als grote investeerders. Crowdfundingplatforms bieden niet alleen kapitaal, maar ook handige tools om jouw campagne te lanceren.

Via verschillende communicatietools en geplande evenementen kunnen geïnteresseerde investeerders eenvoudig contact met je opnemen en je volgen. Houd er echter rekening mee dat het succes van je campagne afhangt van de inzet die je erin steekt.

Bij Het Financieel Huis staan onze aangesloten consultants voor je klaar om je te begeleiden en hun uitgebreide netwerk in te zetten ter ondersteuning van jouw crowdfundingcampagne. Samen zorgen we ervoor dat je jouw financieringsdoelen bereikt en een succesvolle campagne voert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van alternatieve financiering.

28 nov 2022
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Als je informatie wilt vinden over je lopende financieringen, kun je het beste contact opnemen met de financiële instelling waar je de financiering hebt afgesloten. 

07 nov 2022
Zelfstandigen en KMO - Lenen

De quotiteit, of in het Engels Loan to Value (LTV), is een belangrijke factor bij het aanvragen van een hypothecair krediet. 

02 mei 2022
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Wanneer je op zoek bent naar een woonkrediet, heb je de keuze tussen een bankagent en een kredietmakelaar. Beide partijen kunnen je helpen bij het verkrijgen van een hypothecair krediet, maar er zijn wel enkele verschillen.

27 jun 2019
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Aangezien niemand kan voorspellen hoe de rente zal evolueren, heeft niemand daarop een waterdicht antwoord.

05 jun 2019
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Verschillende afbetalingswijzes zijn mogelijk bij de aflossing van kredieten.

16 jul 2018
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Crowdlending kan worden vergeleken met mezzanineschuld. Dankzij deze ingreep kunnen de financiële middelen verhoogd worden zonder aan het kapitaal te tornen.

09 jul 2018
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Net als andere economische sectoren wordt de hotelindustrie steeds meer gefinancierd via participatieve leningplatformen. Een adequaat antwoord om een financieringsoplossing te vinden voor renovatiebehoeften of aankopen van gebouwen.

09 mei 2018
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Bent u op zoek naar kapitaal voor uw bedrijf? Onze partner Look&Fin kan mogelijk een oplossing bieden.

07 mrt 2018
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Wil je investeren? Misschien heb je nood aan bijkomende middelen om te groeien of heb je funding nodig om voorraad aan te kopen? Dan kan crowdlending misschien wel iets voor uw onderneming zijn. Hieronder enkele voorbeelden:

Let op, geld lenen kost ook geld. Laat u steeds goed adviseren bij het aangaan van bijkomende financieringen.