Voordelen

Home » Inhouse diensten » Voordelen

Doe ook je voordeel door gebruik te maken van onze diensten en deze van onze partners.

Ons doel is om ons klanten hun vermogen te laten groeien. Een eenvoudige manier om je vermogen te laten groeien is door minder te betalen op je aankopen, maar ook op je financiële producten en diensten. Iedere euro die u (be)spaart is een euro die u kan aanwenden om meer van het leven te genieten of te sparen voor later.


We hebben een overeenkomst gemaakt met tientallen (grote) partners waardoor jij en je gezin kunnen genieten van de beste prijzen en voorwaarden.

Ons EIGEN voordelenplatform, WE ZORGEN ERVOOR DAT JE BIJNA OVERAL KORTING OP KAN KRIJGEN.

Veel werknemers genieten via hun werkgever reeds van een "voordelenplatform", voordelen onderhandeld door de werkgever voor diens werknemers. Omdat niet alle werknemers hier gebruik van kunnen maken, omdat het meestal weggelegd is voor werknemers van grote bedrijven, hebben wij een goedkoop alternatief. Word lid van Het Financieel Huis en krijg toegang tot ons voordelenplatorm.


Kortingen komen onder verschillende vormen:

  • Een directe korting door aankoop van vouchers
  • Kortingsbonnen die je kan afdrukken
  • Een korting in de webshop van een partner
  • Rechtstreekse korting, al dan niet cumulatief met andere kortingen
  • Aankoopcentrales waarbij we de volumes laten gelden


Vraag toegang aan tot het voordelenplatform via het hoofdkantoor van Het Financieel Huis of maak een afspraak indien je een voordelenplatform wil invoeren voor jouw personeel. 

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN VOORDELENPLAtfORM VOOR JE WERKNEMERS OF MISSCHIEN VOOR JE EIGEN KLANTEN?

Waarom draagt een voordelenplatform bij aan het welzijn van je werknemers en dus ook direct bij aan het welzijn van het bedrijf?


Als je als werkgever toegang geeft tot producten en diensten die de levenskwaliteit van je werknemers verhoogt, dan zal je daar zelf ook de vruchten van plukken.

Je werknemers kunnen meer doen met hun inkomen, ze kunnen goedkoper hun inkopen doen, kunnen voor een sterk verlaagde prijs genieten van allerlei voordelen (voor het gezin), dit zorgt voor een verhoogde work-life balance omgeving en meer tevreden werknemers.

Dus los van alle financiële voordelen, draagt een voordelenplatform bij aan de verbondenheid met je bedrijf.


Voordelenplatform voor je werknemers of personeel


Wij hebben een samenwerking opgestart met vele partners die gegroepeerd worden in een totaaloplossing die we ter beschikking stellen voor werkgevers die hun personeel willen belonen met een oplossing die hun levenskwaliteit en hun koopkracht direct zal verhogen zonder hun voordeel van alle aard te verhogen.


Voordelenplatform voor je vaste klanten (Nieuw in België!!)


We willen allemaal tevreden klanten maar hoe ga je nu van klantentevredenheid naar "Customer Delight"?

Wij hebben de oplossing in huis om ook je klanten na aankoop blijvend aan jou te binden. Neem contact op met ons voor meer informatie.