Waar kan ik informatie vinden over mijn lopende financieringen?

Home » Blog » Waar kan ik informatie vinden over mijn lopende financieringen?
28 nov 2022
Zelfstandigen en KMO - Lenen

Waar kan ik informatie vinden over mijn lopende financieringen?

Als je informatie wilt vinden over je lopende financieringen, kun je het beste contact opnemen met de financiële instelling waar je de financiering hebt afgesloten. 

Vaak bieden deze instellingen ook online toegang tot je rekeningen en financiële informatie.

Als je financiering wordt beheerd door de Nationale Bank van België (NBB), kun je hun website bezoeken voor meer informatie en om contactgegevens te vinden. Het is echter niet gebruikelijk dat de NBB individuele financiële informatie verstrekt, omdat ze voornamelijk fungeren als toezichthouder op de financiële sector.

Als je problemen ondervindt bij het vinden van informatie over je lopende financieringen, neem dan contact op met de klantenservice van de desbetreffende financiële instelling en zij kunnen je verder helpen.

Gepost door: admin