Bouw bewust aan je financieel welzijn  

Home » Blog » Bouw bewust aan je financieel welzijn  
11 nov 2018
Welzijn

Bouw bewust aan je financieel welzijn  

Heb je soms het gevoel dat je dagelijkse financiële huishouding niet loopt zoals je het zou willen? Zit je met vragen over hoe je een mogelijk pensioentekort kan wegwerken door te investeren?

Wat zou je ervan vinden als er een huis zou bestaan waar je terecht kan met al je vragen over je vermogen?

Goed nieuws! Bij Het Financieel Huis en met name de Financial Well-Being Academy zijn we hierin gespecialiseerd. Onze Financial Well-Being coaches leren je hoe je zélf je financieel welzijn in handen neemt.

We helpen je inzicht te verwerven in je situatie en gaan op zoek naar de elementen die jouw welzijn bepalen. We analyseren stressfactoren en gewoontes en bekijken het totaalplaatje om zo tot een plan te komen dat je zélf samenstelt om je totaalwelzijn te verbeteren.

Wij helpen graag iedereen die zelfbewust het roer van zijn vermogen in handen wil nemen, omdat wij overtuigd zijn dat dit een positieve invloed heeft op het totaalwelzijn. Daarom ook een warme uitnodiging aan werkgevers en HR-managers om samen na te denken over “Employee Financial Well-Being”.

Wil je leren om financieel welzijn te ervaren, een leven zonder financiële zorgen? Kom dan naar een infosessie of bezoek onze websites en laat je inspireren. Precieze data vind je op facebook/hetfinancieelhuis.          

(momenteel zijn al onze (partner) events en informatiesessie rond financieel welzijn (op de werkvloer) volgeboekt, wij voegen volgende week nieuwe data toe - volg ons op facebook om op de hoogte te blijven) 

*Wij zijn een neutrale partij, geen aanbieder of bemiddelaar van financiële producten. Indien je wenst, werken we samen met erkende experten, makelaars en tussenpersonen om samen je plan te realiseren.  www.hetfinancieelhuis.bewww.fwba.be               

 

Gepost door: stijn