Crowdfunding, de boekhoudkundige verwerking.

Home » Blog » Crowdfunding, de boekhoudkundige verwerking.
06 aug 2019
Zelfstandigen en KMO - Ondernemersbegeleiding

Crowdfunding, de boekhoudkundige verwerking.

Wil jij alles weten over crowdfunding (beloning/lening/kapitaal)? Neem dan zeker contact op met ons!

Voor investeerders zijn er interessante mogelijkheden te vinden op de "crowdfunding- en crowdlendingplatformen" die in België actief zijn. De ondernemers en bedrijven die het geld ophalen, moeten dit ook boekhoudkundig verwerken. Vaak zullen ze hier niets van merken omdat hun boekhouder of fiscalist dit voor zijn of haar rekening neemt. Maar een ondernemer is best ook zelf op de hoogte, daarom geven we graag deze informatie even mee.

De correcte boehoudkundige verwerking, daarover werden dus net nieuwe regels gepubliceerd. Zeker interessant om eens door te nemen als ondernemer, ook al ben je geen boekhouder. De informatie werkt inzichtverhogend en kan mogelijk bijdragen aan de realisatie van jouw missie. Je kan de informatie via deze link raadplegen.

Denk ook aan mogelijke Tax Shelter voordelen die je kan verkrijgen onder voorwaarden. Voor meer informatie over investeren in startende bedrijven kan je terecht op de site van de overheid via deze link.

Wist je dat Het Financieel Huis partner is van Spreds en Look&Fin? We incuberen na screening ieder waardevol project samen met de ondernemer en diens team.

Meer weten over investeren of geld ophalen? info@hetfinancieelhuis.be

#spreds #lookandfin #kapitaal #ondernemerscoaching #ondernemersbegeleiding #accounting #taxshelter #finance #capital #crowdlending #crowdfunding

Gepost door: stijn