De oplossing voor financiële gezondheid begint bij jezelf!

Home » Blog » De oplossing voor financiële gezondheid begint bij jezelf!
28 dec 2018
Financial Well-Being

De oplossing voor financiële gezondheid begint bij jezelf!

Bewuste werkgevers willen gezonde werknemers in body, mind and soul en dat kan enkel door een totale aanpak vanuit een holistische benadering van de problematiek die zich stelt. Een combinatie van uw bestaande Well-Being programma’s met ons Financial Well-Being traject is de toekomst. De oplossing voor financiële gezondheid binnen heel uw organisatie. Van starter tot CEO.

Ben je werknemer, in loondienst of een vrij beroeper? Lees dan ook gerust verder want financiële gezondheid komt in de eerste plaats vanuit jezelf. Bij Het Financieel Huis motiveren we jouw werkgever of federatie om hun werknemers of leden te informeren en te ondersteunen waar mogelijk.

Eén-op-één ondersteuning

Als mensen overweldigd zijn, gaan ze vaak te rade bij familie, kennis en vrienden. Een meer interessante aanpak is om hen in contact te brengen met professionals (zonder productgedachte, maar vertrekkende vanuit een plan) die hen een antwoord kunnen geven en hen op het juiste financiële pad te brengen en houden.

We zorgen voor een financiële basis, een vrijblijvende financiële doorlichting, “aan te raden” workshops voor jouw werknemers, coaching en consulting als onderdeel van het (aanwervings- & renumeratie-) Well-Beingbeleid

Technologische ondersteuning

Door investeringen in kennis, technologie en overdracht is het mogelijk om 360 graden ondersteuning te bieden bij de weg naar meer financieel welzijn. Dit kunnen we koppelen aan een (op maat gemaakt) incentivepakket en een voordelenplatform.

Data, informatie en technologie kunnen een boodschap meer relevant, meer betekenisvol en met veel impact brengen om zo mensen aan te zetten tot doen. Actie.

Menselijk kapitaal

Data en technologie kunnen de boodschap met een grotere impact presenteren, maar met de juiste ondersteuning kunnen we mensen nog meer aanzetten tot DOEN, en hen werkelijk activeren en opvolgen of ter verantwoording roepen als dit de overeenkomst is die gemaakt wordt met de coach, ook op executive niveau.

Kom eens praten met ons, en samen groeien we naar jouw doel! 

Bericht geleverd door de Financial Well-Being Academy.

Gepost door: janvandiest