Een bijkomend inkomen verwerven?

Home » Blog » Een bijkomend inkomen verwerven?
02 apr 2020
Financial Well-Being

Een bijkomend inkomen verwerven?

Wat zou jij nog kunnen en willen doen om een bijkomend inkomen te kunnen verwerven? Een extra inkomen om je dagelijkse kosten mee te (kunnen) betalen of een extra spaarpotje om iets leuk te doen of om echt te bouwen aan je financiële doelen. Een extra inkomen om je dromen dus te sneller te kunnen realiseren.

Opgepast met het uit balans brengen van je leven!!

Geef voldoende aandacht aan je "work-life" balance om ervoor te zorgen dat je welzijn niet achteruit gaat door de nieuwe taken/lasten die je op jouw schouders hebt genomen. Zorg ervoor dat je kiest voor een "job of opdracht" die echt in lijn is met wat je graag doet en waar je plezier en energie kan uithalen. Zo voelt het alvast niet als werken en bliif je in een gezonde mindset, een mindset die ervoor zorgt dat je ook aannvullende inkomsten kan verwerven.

Kies een duidelijk doel, een doel waarvoor je dit doet. Weet waarom je werkt en hou je vooropgestelde doelen voor ogen om je opgevatte plan ook te kunnen uitrollen. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan zeker eens contact op met de Financial Well-Being Academy. 

Gepost door: stijn