Geef jouw gezondheid een boost en ruim op!

Home » Blog » Geef jouw gezondheid een boost en ruim op!
03 jul 2020
Financial Well-Being

Geef jouw gezondheid een boost en ruim op!

Opruimen zorgt voor overvloed in je leven. Alles is energie, vraag het maar aan Einstein. We zijn ons er alleen niet altijd bewust van. Soms voel je dat alles stroomt, en ervaar je een gevoel van geluk, harmonie, alsof alles ‘klopt’ en moeiteloos gaat. Andere momenten of tijden lijkt het alsof alles traag en moeilijk gaat en tegenzit… En dan lijkt het alsof het je overkomt en je moet "wachten" tot het tij keert. Er is goed nieuws! Je kan dit beïnvloeden en zelf meester worden en flow creëren!

Eén van de makkelijkste manieren om overvloed te creëren is "opruimen". Dit betekent afstand nemen van alles wat je niet meer dient, wat je geen energie geeft. Hierdoor zuiver je de energie en maak je ruimte voor "nieuw". Je gaat je omringen met een omgeving, mensen, voeding, werk waar je energie van krijgt… En als vanzelf gaat het stromen en wandelt overvloed je leven binnen. Maar zoals alles doorheen dit traject. Niets zonder actie, doen!

Je kan dit toepassen op verschillende gebieden:

Opruimen van je omgeving

Dit is één van de makkelijkste manieren om flow in je leven te creëren. Er gebeurt iets magisch als je dingen die je niet gebruikt gaat wegdoen. Wat overblijft zijn dingen waar je echt blij van wordt, die passen bij wie jij nu bent of wil zijn… Je huis en werkomgeving worden een ‘oplaadplek’ waar je helderheid en rust ervaart. Geef dingen weg en/of verkoop wat je niet meer nodig hebt.

Opruimen van je sociale contacten

Vraag je af of je contacten je energie geven of kosten. Omring je met positieve mensen die het goed met je voorhebben en geniet van hun gezelschap.

Je financiën op orde brengen

Maak een overzicht van wat je hebt, wat er maandelijks buitengaat en welke inkomsten je hebt. Leer uit de conclusies die je trekt. Ruim ook je portemonnee eens op.

Geef je gezondheid een boost

Je lichaam is je tempel. Creëer gezonde gewoonten: drink genoeg water, beweeg, ga naar buiten, eet energiegevend voedsel, maak de koelkast en de voorraadkast schoon, verzorg en verwen je…

Neem je werk onder de loupe

Welke zaken geven je energie? Welke kosten je energie? We spenderen meer tijd op ons werk dan thuis, dus het is van belang dat we ook daar flow hebben.

Neem vrijblijvend contact op met onze coaches op  www.financialwellbeingacademy.be en ontdek waar wij jou kunnen in bijstaan! 

Gepost door: janvandiest