Het Financieel Huis - Kennis- en samenwerkingsnetwerk, lancering !

Home » Blog » Het Financieel Huis - Kennis- en samenwerkingsnetwerk, lancering !
26 mrt 2017
Particulieren - Advies

Het Financieel Huis - Kennis- en samenwerkingsnetwerk, lancering !

Het Financieel Huis is een kennisnetwerk en samenwerkingsverband tussen lokale krediet- en verzekeringsmakelaars, bankagenten, onafhankelijk bank- en beleggingsmakelaars, vermogensplanners, fiscalisten, ondernemersbegeleiders, andere financiële, juridisch en fiscale experten en coaches in verschillende vakdomeinen. Deze experten werken samen als uw dossier hier om vraagt.

U bent baas onder uw eigen dak en beheerder van uw financieel huishouden. Net daar bieden wij onze meerwaarde voor de gebruikers van ons platform. Een ‘t HUIS waar uw vermogen en dat van uw zaak, indien u zelfstandige bent, centraal staat en bespreekbaar wordt gemaakt. Leven, wonen, werk, sparen, beleggen, investeren, overdragen,…het zijn allemaal thema’s die besproken kunnen worden in een vertrouwelijk kader zonder overal uw verhaal te moeten doen om tot de beste oplossing te komen.

Lokale dienstverlening met de kennis van experten. Dat is onze manier om mensen te laten genieten van een ongekende dienstverlening, zonder dat iemand gebonden is aan bepaalde targets of verplichtingen tegenover bepaalde maatschappijen of instellingen. Allen in dienst van uw vermogen en financieel huishouden.

Mensen begeleiden naar een beter leven, vol financiële gemoedsrust en ondernemerschap, het zit in ons Netwerk-DNA en iedereen is welkom om te delen in onze passie.

Momenteel voeren wij gesprekken met verschillende partners overheen heel Vlaanderen en binnenkort ook in Wallonië, waar we de markt betreden onder de naam "La Maison Financière"

Indien u zich aangesproken voelt om toe te treden tot ons platform, neem dan contact op met het hoofdkantoor.

Tot binnenkort.

 

Stijn Derynck 

Oprichter

Het Financieel Huis BVBA - Kennis- en samenwerkingsnetwerk.

  

  

 

Gepost door: stijn