HFH membership - een platform met talloze voordelen!

Home » Blog » HFH membership - een platform met talloze voordelen!
21 okt 2019
Welzijn

HFH membership - een platform met talloze voordelen!

Kopen, kopen, kopen… Je kan het niet ontkennen, we leven in een consumptiemaatschappij. En toch genieten we het meeste van dat ene woordje: korting!

Naast aankopen voor het dagelijks leven consumeren we ook voor onze woonruimte en ter ontspanning. Denk maar aan een avondje uit met manlief of vriend(inn)en. Of zelfs een dagje uit in het weekend met het hele gezin.

HFH Membership is opgericht om als klant te genieten van exclusieve, zowel permanente als tijdelijke, kortingen, vouchers en acties. En dat genieten, dat doe je in winkels, pretparken, bisocopen, webshops, … Zo doe je goedkoper je boodschappen en verhogen we meteen je koopkracht.

Als lid van Het Financieel Huis en de Financial Well-Being Academy, geniet je van maximale en veelal cumulatieve kortingen, vouchers en exclusieve aanbiedingen bij nationale en lokale aanbieders. Het HFH Membership is geschikt voor bedrijven en hun werknemers, maar ook voor particulieren. Particulieren kunnen voor slechts €29 per jaar lid worden.

Geniet van kortingen van bijvoorbeeld A.S. Adventure, Carrefour, Decathlon of Galeria Inno. Een dagje uit met het gezin? Aqualibi, Bellewaerde en Bobbejaanland staan op dit platform klaar met een mooie korting. Of wat dacht je van het Wildpark op het Domein van de Grotten van Han? Fan van webshops? Op het platform vind je interessante kortingen voor Abelli, Bol.com en Collishop. Met vouchers via dit platform kan je goedkoper je aankopen betalen van bijvoorbeeld ICI Paris XL of Ikea. Of heb je zin in een leuke date met vrienden of vriendinnen? De bioscoopcheque van Kinepolis koop je hierop ook goedkoper.

Neem regelmatig een kijkje! Er zijn namelijk tal van tijdelijke acties en seizoensgebonden promoties.

Hier kan u meer informatie vinden.

Hoe kan ik lid worden?

Maak een afspraak met ons.

Hoe kan ik inloggen?

Log in met uw unieke code die u heeft ontvangen.

Gepost door: stijn