Hoe kan ik duurzame investeringsvastgoed projecten vinden?

Home » Blog » Hoe kan ik duurzame investeringsvastgoed projecten vinden?
07 mrt 2023
Algemeen

Hoe kan ik duurzame investeringsvastgoed projecten vinden?

Als je geïnteresseerd bent in duurzaam vastgoed en op zoek bent naar investeringsmogelijkheden, zijn er verschillende manieren om duurzame investeringsprojecten te vinden. 

Hier zijn enkele tips:

Zoek online: Er zijn verschillende websites en platforms die zich richten op duurzame vastgoedinvesteringen. Deze platforms bieden vaak een overzicht van beschikbare investeringsprojecten, inclusief details over het project, het rendement en de duurzaamheidsdoelstellingen. Voorbeelden van dergelijke platforms zijn Greencrowd, Oneplanetcrowd en DuurzaamInvesteren.

Praat met vastgoedprofessionals: Vraag advies aan vastgoedprofessionals zoals makelaars, vastgoedbeheerders en vastgoedadviseurs. Zij kunnen je mogelijk doorverwijzen naar duurzame vastgoedinvesteringen en kunnen je helpen bij het selecteren van de beste projecten voor jouw investeringsdoelen.

Bezoek vastgoedbeurzen en conferenties: Bij vastgoedbeurzen en -conferenties worden vaak ook duurzame vastgoedprojecten gepresenteerd. Dit is een goede gelegenheid om in contact te komen met ontwikkelaars en investeerders en om meer te weten te komen over duurzame investeringsmogelijkheden.

Raadpleeg duurzaamheidsbeoordelingen: Veel vastgoedontwikkelaars laten hun projecten beoordelen op duurzaamheid door onafhankelijke instanties zoals BREEAM en LEED. Door deze beoordelingen te raadplegen, kun je meer te weten komen over de duurzaamheidsprestaties van het project en of het past bij jouw investeringsdoelen.

Doe onderzoek naar maatschappelijk verantwoord ondernemen: Bedrijven die zich inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben vaak een duurzaamheidsstrategie voor hun vastgoed. Door deze bedrijven te onderzoeken, kun je mogelijk duurzame investeringsmogelijkheden vinden.

Het vinden van duurzame vastgoedinvesteringen vereist vaak wat onderzoek en netwerken. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de duurzaamheidsprestaties van het project en om te begrijpen hoe het project bijdraagt aan jouw investeringsdoelen.

Gepost door: admin