Hoe vaak ontmoet ik mijn budgetcoach?

Home » Blog » Hoe vaak ontmoet ik mijn budgetcoach?
06 okt 2022
Coaching

Hoe vaak ontmoet ik mijn budgetcoach?

De frequentie van jouw afspraken met de budgetcoach hangt af van jouw persoonlijke situatie en behoeften. In het begin van het traject kan het nodig zijn om vaker af te spreken, bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks, om jouw financiële situatie in kaart te brengen en jouw budgetplan op te stellen.

Daarna kunnen de afspraken minder frequent worden, bijvoorbeeld eens per maand. Tijdens deze afspraken kun je samen met jouw budgetcoach de voortgang van jouw financiële situatie bespreken, eventuele problemen aanpakken en jouw budgetplan bijstellen indien nodig.

Het is belangrijk om te weten dat afspraken met jouw budgetcoach ook via telefoon of videobellen kunnen plaatsvinden. Hierdoor hoef je niet altijd fysiek aanwezig te zijn en kan het contact plaatsvinden op een moment en plaats dat voor jou het beste uitkomt. Overleg met jouw budgetcoach wat voor jou het beste werkt en welke frequentie van afspraken nodig is om jouw financiële situatie te verbeteren.

Gepost door: admin