Maakt mijn budgetcoach een budget voor mij?

Home » Blog » Maakt mijn budgetcoach een budget voor mij?
31 okt 2022
Particulieren - Sparen

Maakt mijn budgetcoach een budget voor mij?

Neen, je maakt het zelf, samen met je budgetcoach. Dit budgetplan is op maat gemaakt voor jouw specifieke financiële situatie en behoeften. 

De budgetcoach zal samen met jou jouw inkomsten en uitgaven beoordelen en een plan opstellen om je financiën op orde te krijgen. Het budgetplan kan bijvoorbeeld bestaan uit het opstellen van een maandelijks budget, het identificeren van besparingsmogelijkheden, het bepalen van prioriteiten en doelen, en het opzetten van een spaarplan. Het doel is om je te helpen een gezonde financiële basis te creëren en je te leren hoe je je financiën op lange termijn kunt beheren.

Gepost door: admin