Video: Geld ophalen voor uw idee of onderneming?

Home » Blog » Video: Geld ophalen voor uw idee of onderneming?
23 jan 2017
Zelfstandigen en KMO - Opstartbegeleiding

Video: Geld ophalen voor uw idee of onderneming?

Steeds meer mensen ruilen hun job voor een job als zelfstandige. Vaak starten ze vanuit een bijberoep, hun passie die ze omzetten in een bedrijf maar vaak ontbreken de nodige fondsen om op te starten of om te kunnen groeien naar een volwaardige baan met een volwaardig inkomen. Zit je met een fantastisch idee waarvoor je steun zoekt, of ben je als vereniging of start-up op zoek naar kapitaal? Dan is crowdfunding beslist iets voor jou!

  

Het Financieel Huis is partner van Crofun, een crowdfundingplatform dat de pionier was op de Belgische markt.

Wil u een afspraak maken om uw dossier op te starten met persoonlijke begeleiding op maat?

Neem dan contact op met een onafhankelijk bankmakelaar gespecialiseerd in de startup en begeleiding van zelfstandigen. Waarom een bankmakelaar? Omdat wij van mening zijn dat u kapitaal wil ophalen, en u bijgevolg een beroep doet op het publiek spaarwezen. Daarom vinden wij dat u de beste begeleiding moet krijgen, aangevuld met een online platform dat alle administratie en juridische zaken volledig afdekt. Het FSMA doet controle op de werking van deze platformen, en controle op uw adviseur. Zo bent u zeker dat u in goede handen bent en heeft u meer kans op een succesvolle campagne.

   

  

  

  

Het Financieel Huis BVBA is partner van Crofun. Op zoek naar een adviseur om u bij te staan bij uw plannen?

Neem dan contact op met een crowdfundingspecialist (specialisatie: ondernemersbegeleiding) die u kan begeleiden in dit proces.

Gepost door: stijn