Video: Uw aanvullend pensioen als zelfstandige of bedrijfsleider

Home » Blog » Video: Uw aanvullend pensioen als zelfstandige of bedrijfsleider
24 jan 2017
Zelfstandigen en KMO - Pensioen

Video: Uw aanvullend pensioen als zelfstandige of bedrijfsleider

In deze video wordt het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen en de Individuele Pensioentoezegging besproken die u als zelfstandige of bedrijsleider kan onderschrijven.

Tevens maakt men een zijsprong naar de bijdekkingen zoals arbeidsongeschikheid en invaliditeit. Dekkingen die aanvullend opgenomen kunnen worden in de polis.

De IPT-verzekering is eigendom van de bedrijfsleider en is daardoor beschermd bij failissement of vereffening. Ook geeft men een toelichting bij de 80% regel en de fiscale aftrekbaarheid.

Zoals men duidelijk aangeeft in de video is de opbouw van uw pensioen als zelfstandige vakwerk. Het Financieel Huis heeft aangesloten experten om u hierover te adviseren.

  

  

   

U wil meer weten? U wil fiscaal vriendelijk uw pensioen opbouwen en optimaliseren?

Neem dan contact op met de aangesloten specialisten van Het Financieel Huis om een afspraak te maken om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Deze zijn aangesloten bij alle maatschappijen die deze producten aanbieden, dus u heeft de mogelijkheid om in vertrouwen en volledige onafhankelijkheid het beste product op maat te onderschrijven. Maak vandaag nog een afpraak met een onafhankelijk bankmakelaar, verzekeringsmakelaar of niet verbonden sub-agent in verzekeringen. 

Gepost door: stijn