Wat als ik een budgetcoachsessie moet afzeggen of verzetten?

Home » Blog » Wat als ik een budgetcoachsessie moet afzeggen of verzetten?
19 jan 2022
Coaching

Wat als ik een budgetcoachsessie moet afzeggen of verzetten?

Als je een budgetcoachsessie moet afzeggen of verzetten, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten weten aan jouw budgetcoach. Idealiter zou je ten minste 24 uur van tevoren contact moeten opnemen om de afspraak af te zeggen of te verzetten. Op deze manier kan de budgetcoach de tijd die voor jou was gereserveerd, gebruiken om andere klanten te helpen.

De meeste budgetcoaches hanteren een beleid waarbij afspraken kosteloos kunnen worden afgezegd of verzet, zolang dit binnen de 24 uur voor de geplande afspraak gebeurt. Als je echter herhaaldelijk afspraken afzegt of verzet, kan dit gevolgen hebben voor het verloop van het coachingstraject en de resultaten die kunnen worden bereikt.

Als er sprake is van een noodgeval of een onvoorziene omstandigheid die ervoor zorgt dat je de afspraak moet afzeggen of verzetten binnen de 24 uur voor de afspraak, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te communiceren met jouw budgetcoach. In sommige gevallen kan er dan nog iets geregeld worden om de afspraak te verzetten zonder extra kosten.

Kortom, het is belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met jouw budgetcoach als je een afspraak moet afzeggen of verzetten en dit binnen de 24 uur voor de afspraak te doen om extra kosten te vermijden.

Neem contact op met ons voor meer informatie.

Gepost door: admin