Wat wil jij veranderen in je leven?

Home » Blog » Wat wil jij veranderen in je leven?
26 dec 2018
Coaching

Wat wil jij veranderen in je leven?

Je hebt een grote DROOM in je leven? Je wil een andere wending geven aan je leven? Een andere job? Een ander lichaam? Of een ander financieel plaatje? Je hoopt in 2019 dat facet van je leven te veranderen?

Ik weet niet of je beseft dat wensen creëren in je leven een logische volgorde heeft zoals het logisch in elkaar zetten van een auto, huis, lego bouwdoos. Alles moet in de juiste volgorde gebeuren en dan weet je welk resultaat je krijgt.

Je gaat je doel visualiseren door elke dag/avond in je nieuwe huis rond te lopen, je nieuwe lichaam te bewonderen in de spiegel, je financieel resultaat duidelijk te zien op je bankrekening. Je mag elk mogelijk hulpmiddel gebruiken om het helemaal te beseffen. Foto’s op je koelkast, screensavers, pinterest om je hele huis duidelijk te zien, vision boards, een kledingstuk dat je aan wil kunnen aan je kledingkast hangen.

Als je droomt van een bepaalde wagen, ga er een testrit mee rijden. Je VERLANGEN naar deze manier van leven wordt zo groot dat je je niet meer kan indenken dat het er niet meer is. Je twijfel verdwijnt. Zo wordt je geloof VERTROUWEN dat je droom er komt. Ondertussen maak je plaats voor het nieuwe lichaam, de auto, de nieuwe woning, de nieuwe job.

Wees dankbaar en laat de veranderingen rustig gebeuren.

Zo ga je van een wens naar hoop, geloven, vertrouwen en weten.

Staar jij je blind op je problemen, en wil je meer de focus leggen op de oplossing? Neem zeker contact op met onze partner Ann Janssen!

Het begeleiden van mensen om de focus te leggen op de oplossing en je niet blind te staren op je problemen, is haar doel. 

Tekst geleverd door Ann Janssen, Mindset Coach.

 

 

Gepost door: janvandiest