Wil jij ook bouwen aan je totaalvermogen?

Home » Blog » Wil jij ook bouwen aan je totaalvermogen?
13 nov 2018
Financial Well-Being

Wil jij ook bouwen aan je totaalvermogen?

Door focus te leggen op je financieel welzijn zal je sterker in je schoenen staan en schokken in je vermogen makkelijker kunnen opvangen. Een leven zonder financiële zorgen is haalbaar voor iedereen, dat is ons uitgangspunt.

Tijdens dit evenement gaan we kort in op de elementen die terugkomen bij het bewandelen van jouw weg naar financiële gezondheid. U gaat naar huis met een beter begrip van wat financieel welzijn voor jou wil zeggen en kan betekenen, tevens ontvang je een schat aan informatie die je zou moeten aanzetten om je financiële huishouding (beter) in handen te nemen en samen (met je gezin) aan je (jullie) totaalvermogen en -geluk te werken.

Wil je je inschrijven voor deze inspiratiesessie? Stuur dan een bericht naar info@fwba.be of info@hetfinancieelhuis.be met je contactgegevens, het aantal personen en de datum van het event. Het event is gratis mits inschrijving via deze weg.

Voor meer informatie, neem contact op met ons via info@fwba.be of ga naar de website van de Financial Well-Being Academy (www.fwba.be).

De volgende data waarop we jullie graag verwelkomen zijn:

  • 15/12:   Pepingen (10u-12u30) / Lier (16u-18u30)
  • 19/12:   Pepingen (10u-12u30) / Lier (16u-18u30)
  • 26/01:   Lier (10u-12u30) / Pepingen (16u-18u30)

Wil je hierover meer weten? Neem vlug een kijkje op onze Facebook! (https://www.facebook.com/fwba.be/)

Wees er snel bij want de plaatsen zijn gegeerd! 

Wil je zelf een Financial Well-Being Bootcamp organiseren?

Een event waar wij komen spreken over financieel welzijn en wat het voor jouw werknemers, leden, familie of vrienden kan betekenen. Neem dan zeker contact op met Jan Van Diest (jan@fwba.be) - Vanaf 12 personen.De Financial Well-Being Academy is het opleidingscentrum, voor mensen die zonder financiële stress willen leven en tevens willen bouwen aan hun vermogen, van Het Financieel Huis BVBA. (www.hetfinancieelhuis.be)

Gepost door: janvandiest